Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Normál live módban szerintem nem fogod tudni átrakni, perzisztens módban biztosan lehet, de nem egyszerű. (lehet, hogy így sem lehet amúgy, nem használtam még)
Képzeld el a dolgot, ami torténik, live-ban minden a memóriából fut, semmi particionálás meg hasonlók, ehhez komoly szintű varázslás kéne minimum, hogy meghajtóra ezeket a beállításokat átrakd. Mondjuk a konfigokat ki lehetne menteni és egy telepített rendszert felülírni vele, de nem biztos, hogy így megéri.
(lehet amúgy, hogy ez is marhaság így)Amúgy belenéztem, valami félkész érzésem van, vagy amiatt nem jön be, hogy a Mint XFCE-t használtam már párszor. Egyből kerestem is a kompozitor váltót, de nem találtam, pedig első dolgom a compizra átállni, az XFCE compizzal az igazi, egyszerűen imádnivaló, ahogy lubickol! Nem próbáltad még a Mint XFCE-t, gondolom, különben nem a Xubit erőltetnéd. Igaz a Mintnél májusban jön ki a 18.04 alapú két fő verzió és utána még bő egy hónap az XFCE.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(lehet amúgy, hogy ez is marhaság így)