- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Raynes #24379 üzenetére
Az Ubuntuban semmit sem kell utálnod, semmit nem nyomnak le a torkodon.
„mert a Canonical öltönyösnyakkendős menedzsere azt látta menőnek”
De azt azért tudod, hogy az egész Ubuntu az ő ötlete volt, ő indította el, mégpedig nem úgy, hogy összehívott pár srácot, söröztek egy nagyot, és másnap a garázsban ébredve elkezdték a munkát. Hanem konkrétan 10 millió dollárra elindította az Ubuntu Alapítványt. A saját 10 millió dollárjából. Persze a sok százmillióból nyilván telik, ahogy a Canonical veszteségeire is.Egy alap (mármint az az alap, ami az általánosan használt telepítővel települ) Ubuntu bőven elfér 5GB alatt.
„Figyelembe kell venni továbbá, hogy 20% szabad helynek mindig maradnia kell a töredezés elkerülése miatt.”
Hát, ez erősen kérdéses. A korábbi gépemen többször messze ezalatt volt a szabad hely (eleve 5% mindig úgy marad), de a ritka reboot-ok miatt még ritkább boot idejű fsck mindig alig pár % töredezettséget írt.„ha elfelejtettem töröltetni az apt-gettel”
És ezt mennyi ideig szoktad elfelejteni? 256MB-hoz elég hosszú idő kell, ennyi helyen elfér 10-12 kernel.„10 giga rendszerpartíció max. Linuxot kipróbálni, tesztelgetni jó…semmi irodai csomag, vagy nagyobb szoftverek, mint GIMP”
Eltekintve attól, hogy ezek mind alapból települnek a fent leírt méretre.Ha 1GB ram mellé használsz bármennyi swapot is, az gyors semmiképp nem lesz.
„Csak ma pl. az Arch lehúzott 250 mega frissítést, ami valami 700 mega feletti plusz helyet igényelt telepítve”
Ezt terminálban az Ubuntun is kiírja, de a frissítésekkel ennyi plusz hely elfoglalását én még sosem láttam. Még kernelnél sem.
Nyilvánvalóan messze nem kezdő linuxos vagy, így számomra érthetetlen a fenti érveid egy része, mivel a tudásod alapján feltételezhetően igencsak tudatod felhasználó vagy.************
[ Módosította: Racecam ]
-
törölt tag
válasz
lev258 #24330 üzenetére
Kár, hogy nem novemberben jött ki. Főnököm december elején vett egy Acer netbookot, aminke a Qualcomm wifi-je az Ubuntu alatt igen gyenge, a Win8.1 elsőre nem is látta, így ment szervizbe. Biost frissítettek, feltették a windowsos drivert, amivel még szintén ugyanolyan karcsú volt, de egy hibajavítás után jó lett. Na de ez a Bq eleve Ubuntuval megy, így egyből jó lenne.
-
törölt tag
Visszatérve az automatikus frissítésekre. Egy felügyelt gép így beállítva valóban telepítette a kerneleket is a korlátozott júzer beavatkozása nélkül.
-
törölt tag
válasz
tamasgal #24260 üzenetére
Szerintem felesleges kettőt felrakni, hisz’ az Ubuntura is telepítheted az XBMC-t, vagy ha Kodi néven akarod, akkor a Kodi Ubuntura való hivatalos tárolóját felveszed, és onnan mindig a legfrissebbet kapod.
-
törölt tag
Explanation: Why Linux can't open hibernated Windows partitions
Nem fogja csatolni, csak ha kifejezetten erőlteted a dolgot. De mivel felhívja a figyelmedet a következményekre, így ő nem hibáztatható, ha mégis megteszed.
Bár van csak olvasható és olvasható-írható felcsatolás is. -
törölt tag
válasz
God Vazzeg #24172 üzenetére
Ugyan nem Win, csak Avast. Szkennelnem kellett, átmentem W7-re, azon az Avast frissítette magát, aztán jelezte, hogy újraindítaná a gépet. Mondtam, OK, eltoljuk 4 órával. Tíz perc múlva megint jelzett. Aztán tíz perc múlva megint.
E a világ már csak ilyen. Mindenki a MeStertől tanulta a szakmát.
-
törölt tag
válasz
Raynes #24157 üzenetére
Állandó? Én hetente átlagban (ha külön nem telepítek valamit) egyszer, ha használom admin feladatokra. Ehhez képest mindennap többször a screen lock lezárására. Mert a frissítés megy enélkül. Én még azért tesztelem, tényleg frissíti-e a kernelt is, de ha nem, akkor is átlagban csak egyszer ha kell jelszavazni emiatt, és akkor sokat mondok.
-
törölt tag
De nem érted? (Szerk.: Látom már, mi zavart meg.) Nem adminként használod. Nem admin vagy. Hanem arra van jogod, hogy admin jogot szerezz, ha külön beírod a admin joggal (sudo-val) futtatandó programhoz a jelszavadat. Mint annak idején a Windowsban a „futtatás mint” opció. Bár még ez sem teljesen, mert ott a tényleges rendszergazda jelszavát kellett megadni.
Ha sudo-zhatsz, az nem azt jelenti, rendszergazda vagy, hanem hogy rendszergazda lehetsz. A sudo a „superuser do” rövidítése. És csak arra a folyamatra vonatkozik, amit ezzel indítasz. Máskülönben minden egyéb dologban korlátozott jogú felhasználó vagy. -
törölt tag
De, a legtöbb dolgot frissíti, de nem alapértelmezésben. Ezt adminként be kell állítani. Utána csak a kerneleket kell adminként.
„koncepcionális hiba”
Koncepcionális hiba két júzert használni, mikor a gép csak a tiéd.
Ha sudo-s júzer vagy, nincs állandóan admin jogod. Állandó jogod csak az van, hogy szerezhetsz admin jogot. Ha nem használod a sudo (vagy a grafikus felülethez való verzióit), akkor ugyanúgy nem tudsz semmilyen adminisztrációs feladatot végrehajtani, mint a most használt júzered.(#24118) lionhearted
Én ezt egy általam felügyelt gépen így állítottam be, de úgy vettem észre, a kerneleket nem frissíti. De még megnézem.(#24119) spammer
„Arról nem is beszélve, hogy előfordulhat, hogy manuális beavatkozást is kíván egy-egy frissítés.”
Jaja, ez Ubuntun is rendszeres. -
törölt tag
Úgy is be lehet, de azt vettem észre, mindent nem frissít. Kernelt pl. nem. Hisz’ admin jog kell. Persze nyilván lehet szkriptelni. De minek? Felhasználót sem kell váltani. Terminálban:
su (az_admin_jogú_felhasználó_neve)
jelszavautána már az ő nevében adhatsz ki sudo-val parancsokat.
(#24108) spammer
Root-ra inkább csak terminálban, mert grafikus belépési mód a root-hoz nincs Ubuntun. -
törölt tag
Ha be van kapcsolva a frissítések érkezésének naponkénti jelzése, és erre igent nyomsz, akkor fent van. Terminálban
uname -a
és a kernelverziónak a
3.13.0-76.120 (ez a 14.04 alapverzió kernele)
3.16.0-59.79~14.04.1
3.19.0-47.53~14.04.1
4.2.0-25.30~14.04.1közül kell lenni valamelyiknek, ilyen formában:
3.19.0-47-generic #53~14.04.1-Ubuntu
Szerk.:
most olvastam végig. Ha nincs sudo, akkor nem telepítette, hiszen ‒ a legtöbb program frissítésétől eltérően ‒ a kernel frissítéséhez kell admin jog.
Hogyhogy nincs sudo? Ez alapból települ minden Ubuntunál 2004 óta. -
törölt tag
válasz
vicces #24055 üzenetére
Különösen nem értek hozzá, de ez nem VGA hibának tűnik.
ACPI Error: Method parse/execution failed [_GPE._L6F] -
törölt tag
válasz
wjeszy #24018 üzenetére
Hali!
Drive: ha Unity-t használsz, van unity-scope-gdrive néven, vagy van egy grive nevű progi.
Photoshop: én Gimp-et használok, gimp-ufraw-val a RAW fájlokhoz. De nem vagyok profi, de még csak túl gyakorlott fotómanipulátor sem.
Vagy a Lightroom-ra külön: Darktable, esetleg Rawtherapee (bár nekem ez most a telepítés utáni első indításkor 5 másodperc után összeomlott). És hogy milyen kiegészítő kell még vagy mi van, az más kérdés. Majd kutakodj!
Office függ attól, mire használod, és esetleg kivel együtt.A fentiek természetesen mind telepíthetők a szoftvertárolókból.
-
törölt tag
-
törölt tag
Acer Aspire ES1-131 Qualcomm Atheros QCA 9565 wifi-kártya
Ubuntu 14.04 : Windows 8.1 1:0
Valószínűleg hibás wifi-kártyával vették, Ubuntut tettem rá, de már a LiveDVD-menet alatt nagyon gyenge volt a jel, később a telepített rendszer a wifi-routertől egy méterre is alig félerős jelet vett. Már akkor hardware hibát gyanítottam, de próbálkoztam: raktam fel windowsos drivert is, de azzal sem lett jobb. Végső tesztként egy LiveWindowszal próbálkoztam volna, de Windows to Go-nak minimum 16 GB-os pendrive kell, az meg nincs, így telepítettük a Windows 8.1-et. Nos, nem hogy gyenge lenne a wifi jel, de nem is látja a wifi-kártyát. Így valszeg megy javításra. -
törölt tag
Hali!
Utólag telepítettem Mate desktopot (14.04-re), de a bejelentkezésnél nincs a listában. Hogyan tudnám felvenni a listára? -
törölt tag
válasz
ubyegon2 #23950 üzenetére
De nem rögzítheted mondjuk a 2.02~beta2-9ubuntu1.5 verziószámút, hogy a 2.02~beta2-9ubuntu1.6-os verziószámú frissítését megkapd. Hiszen a .16-os az önmagában a biztonsági frissítés.
Más. Használ valaki üzleti laptopot, amiben van gyorsulásérzékelő (a HDD-t védendő)? A hdapsd-t telepítettem, fut is (/etc/init.d/ szerint). Van tapasztalat, hogy valóban végez-e valamit?
-
törölt tag
Valószínűleg azért, mert az Ubuntunál alapvetően nincs root jelszó.
Indítsd újra a géped, és a bios után (vagy már alatt is) bőszen nyomogasd a szóköz billentyűt. Elvileg fel kell jönnie a Grub-nak. Itt kiválaszthatod a RecoveryMode-ot. Ha elérsz a választómenübe, a root shell-t kiválasztása után adhatsz magadnak (új) jelszót.
Először felcsatolod a fájlrendszereket írható módban (lásd a linken), majd mondjuk a lastlog paranccsal kideríted, mi a neve az utoljára bejelentkezett felhasználónak (neked), utána apasswd felhasználó_neve
parancs és enter bepötyögésével kétszer megadod az új jelszót.
Az Ubuntun az egyetlen felhasználó admin is, terminálban sudo, grafikus felületen gksu/kdesu (vagy ilyesmik) használatával indíthatsz admin joggal programot. Így a telepítésekhez is ez kell. -
törölt tag
válasz
Aethelstone #23822 üzenetére
Hát, amikor az átlagos terhelés 20-30 körüli értékre vagy messze a fölé megy sokáig, akkor definíció szerint valóban nem fagy, de a fíling mégis az, hogy semmi nem megy. Még a konzolba váltás sem, mert az oda bejelentkezés is percekig tart.
4 GB RAM-ot ennyi mindennel egyszerre megterhelni pedig simán produkálhat ilyet. -
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #23638 üzenetére
Nm.
(#23658) jimmy399
Nem kevered a Mir-rel? Utóbbi a Canonicalé. -
törölt tag
válasz
Toby888 #23636 üzenetére
Itt sikerült.
Elvileg az nvidia-346-ost (esetleg a 352-es-t) telepítve Synaptic/Szoftverközpont/terminál (utóbbinál sudo apt-get install nvidia-346) jó kell, hogy legyen. Vagy van egy További illesztő programok vagy valami ilyesmi lehetőség is. -
törölt tag
válasz
Toby888 #23628 üzenetére
A gépet először próbáld ki egy pendrive-ra kiírt Ubuntu LiveDVD-vel. Ha minden eszköz (wifi, madzagos net, vga, audio, és a többi) megy, akkor érdemes. Lehetőleg madzagos neten légy a telepítés alatt.
Ha belevágsz, egy-két leírás:
Az Ubuntu 14.04 LTS telepítése desktop telepítőről Legacy módban
Ubuntu 12.04 telepítése Windows 7 mellé
A LiveDVD előnye, hogy közben tudsz idejönni kérdezni. A partícionálásnál nyilván a második HDD-t kell kiválasztani, de a végén a GRUB telepítésénél az elsőt, ha nem akarod mindig kézzel te kiválasztani a bootolni való HDD-t. -
törölt tag
válasz
Lathronos #23625 üzenetére
„professzionális munkára”
Mi is a „professzionális munka” definíciója? B)Ha úgy vesszük, ez az egy cikk önmagában több állításodra is rácáfol. A Linux többmonitoros alkalmazásának képtelenségére, akár játékon is, különösen kihegyezve az Ubuntura, és az időtávokra is: ez a cikk 6,5 éves. Tehát újra bebizonyosodik, hogy nem a Linuxon múlik. Értem én, hogy inkább azt akarod mondani, hogy az szerinted pro munkára szoftverek Linuxon nem érhetők el, emiatt nem használható a Linux, csak a megfogalmazásodat mások nem így értik, ezért a Linuxról alkotott értékítéletnek gondolják, és így is terjesztik tovább.
-
törölt tag
válasz
Dhampir #23615 üzenetére
Amolyan Benjamin Buttonosan.
(#23619) sz.balazs.95
Nem kell billentyűkombó. A GRUB-nál először az „Advanced options for Ubuntu”-t válaszd, majd valamelyik kernelhez tartozó recovery konzolt. Hogy ne csak olvasható, de írható is legyen a fájlrendszer (mivel törölni akarsz valamit):
RecoveryMode -
törölt tag
válasz
#22907392 #23601 üzenetére
Az Ubuntu jó, amire akarod, a gépedre is. Én szeptemberben vettem 8560p-t (igaz, HDD-s), tökéletesen fut rajta. Gyorsnak gyors lesz. Próbáld ki a gépet egy pendrive-ra rakott Live rendszerrel. De ahogy írtam, szerintem nem lesz gond.
Nekem a gép az eredeti HDD-vel ~30 s alatt áll fel. Szerintem ez nem rossz. -
törölt tag
válasz
szoke12 #23494 üzenetére
A „Winhez vannak szokva” érv már arról szól, hogy próbáltad nem Windowsként mutatni, és nem tudták használni vagy ez csak előfeltevés a részedről? Mert én azt vettem észre, hogy a legegyszerűbb felhasználó is hamar megbarátkozik a Gnome vagy a KDE (vagy XFCE, vagy LXDE) felületén található logikusan felépített menüszerkezettel. Mert az van odaírva: alkalmazások (bár ez a kifejezés többeknek elsőre fura), utána meg szép logikusan az alkalmazások csoportosítva felhasználási terület szerint. Nem csak úgy windowsos módra egybehányva. A csoportokon belül a programok ABC-sorrendben, adott esetben nem csak a program neve, de egy rövid, egy-két-három szavas leírás is.
-
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #23292 üzenetére
Jaja. Köszi. Mekkora a minimum?
Megvan, 50 GB. -
törölt tag
válasz
sz.balazs.95 #23290 üzenetére
Mi az a MEGA?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Dhampir #23102 üzenetére
Amennyire én ebbe beleástam magam (éppen a felszín karcolgatásáig sem jutottam el
), a Linux elvileg semmit nem módosít a fájlban tárolt hangon, nincsenek köztes sw-rétegek. Ha a jack-en át kiviszed erősítőre, azt kapod, amit a fájlból a rendszered ki tud hozni. Ha gyönyörű hangot akarok, akkor én kiviszem.
Ha nem tetszik a hang, akkor vagy a fájl szar, vagy a hw.Magyarul mindez nem kell:
Zene "érintetlenül"!Bár éppen a pulseaudio ebbe belezavarhat, de ez csak most merült fel bennem.
-
törölt tag
válasz
St3ven #23042 üzenetére
Extrém esetben a futó kernelt is törölheted. Ami be van töltve belőle, az addig fut, amíg le nem állítod az adott szolgáltatást vagy a rendszert.
Ahogy growler írta: teljes eltávolítás. De az automatikusan eltávolíthatóknál narancssárgával fogja kijelölni a hozzá tartozókat, azokat is pirosítsd nyugodtan!
-
törölt tag
Az első két mondattal én is pont így vagyok, csak X helyett L. Az utolsó mondat már nem vonatkozik rám. Egy gebasz miatt a 14.10 helyett ment vissza a 14.04, és már maradok, nem lépkedek felfelé. Ha lesz új gép, akkor arra a legfrissebb LTS. Vagy Debian félrolling.
A régi gépemen 2008-9 környékén volt vagy 1-1,5 év, hogy eth-n nem tudtam csatlakozni, csak wifi-n. Meg a 14.04 Lubuntu a wifivel szarakodott az elején. De már megy.(#22982) Kendek
Én az új gépre HD6740-hez először fglrx, majd az fglrx-update-et raktam. Semmi baja nem volt. Van ilyen is. -
törölt tag
válasz
Lathronos #22840 üzenetére
Azért nem túl rossz, hiszen 2004 óta élő és működő módszer. Én magam 2007-től egy évvel ezelőttig mindig frissítettem, legtöbbször a megjelenés napján. Soha semmi bajom nem volt (azonkívül, hogy egyszer menet közben vettem észre, hogy kevés lesz a hely a /-on
). Igaz, azóta kényelemből inkább én is LTS párti lettem, hiszen bármit lehet benne frissíteni.
-
törölt tag
válasz
winhate #22776 üzenetére
Szerintem nem néztem el. Mert ezt írtad, ugyebár:
„Gondolom be kene dobni a sources.list be aktív szervert.”Azok a szerverek két éve nem aktívak. Amit megoldásként linkeltél, ott éppen az van, hogy az /etc/apt/sources.list-ből kitörlöd a sort, így nem jelenik meg zavaró hibaüzenet. De ettől még nem kell újra, másik szervert beleírni a fájlba, hiszen amit én linkeltem, azon az oldalon ott van a megoldás.
sudo apt-get install libdvdread4 (Bár ez az ubuntu-restricted-extras csomag telepítésével automatikusan települ.)
sudo /usr/share/doc/libdvdread4/install-css.shÉs lesz libdvdcss-ed, ha az hiányzik.
-
törölt tag
-
törölt tag
Üdv!
A konzolon nem tudom, miért, de nem ugyanaz a billentyűzet kiosztásom, mint a grafikus felületen és a terminálemulátorokban. Meg tudom változtatni grafikus felületről? Mert a jelszavamhoz kellene. Vagy Live rendszerről kell? -
törölt tag
No, meglett a HDD csere utáni visszarakás. Ami a legfontosabb: úgy tűnik, nem veszett el semmi adat. Ami „elveszett”, az a Windows 7, bár lehet, újrarakom a két partícját, akkor még az is meglesz. Bár nem fontos, csak a szkennerhez jó lenne.
Köszi mindenkinek. -
törölt tag
Üdv újra!
Fél éve asszony gépén bekrepált az 500 GB-os HDD, dd-vel kimásoltam a partíciókat. Most 1 TB-ost vennék. Rá tudom passzírozni a partikat, utólagos növelési opcióval? Vagy vegyek 500 GB-ost?Köszi
-
törölt tag
-
törölt tag
Köszönöm az ötleteket. Akkor mindenképpen olyan boltba kell menni, ahol engedik a CD-zést.
-
törölt tag
Sziasztok!
Szemezek ‒ természetesen Ubuntuval előtelepített ‒ Dell gépekkel. Ahogy nézem, 12.04 van, de én azért frissíteném 14.04-re. Friss telepítést vagy upgrade-et ajánlotok inkább? -
törölt tag
válasz
lionhearted #22154 üzenetére
Nem annak szántam. Gondoltam, majd lesz valaki, aki leírja, hogy milyen idióták a Teslánál, hogy egy régi és nem is foltozott Ubuntu verziót használnak (ráadásul úgy tudom, wifi-n keresztül is frissíthető, és ssh-n keresztül lehet root jogot szerezni, de a kettő nem feltétlenül kapcsolódik), viszont dicséretes, mennyire gyorsan reagáltak, és javították.
-
törölt tag
válasz
lionhearted #22146 üzenetére
Remélem, nem támadásnak vetted. Csak nyolc éve használok Ubuntut.
(#22149) nemurea
ssvnc
„Én nem nagyon találtam beépített VNC szervert a mostani Ubuntukban”
Vino? „VNC server for GNOME” -
törölt tag
Hehehe! Meghekkelt Ubuntu.
Tesla Model S Can Be Hacked, And Fixed (Which Is The Real News) -
törölt tag
válasz
#40553216 #22098 üzenetére
Végül megoldódott.
Menet közben elsz.ródott a FF-trunk is, és felraktam az Icecat-et, az Abrowser-t és a FF-aurora-t is. Az első kettő ment (bár az Abrowser bármilyen műveletre lefagyott), az Aurora szintén nem. Utoljára jött az ötlet, hogy legyakom a lehető összes FF-variánst (az alap marad, mert bele van drótozva a Lubuntu desktopba), és /home-ból futtatok FF ESR-t. Azt hittem, ez csak a kiindulási mappába dolgozik, de a profilt ugyanabba a .mozilla/firefox mappába készíti (hn6f8fh akári néven). No, ezen kapva kaptam, és próbaképp bemásoltam a régi profilt és a .mozilla/icecat/ncpw45j3akármi mappa tartalmát átmásoltam (hogy minden meglegyen: könyvjelzők, előzmények, nyitott tab-ok, jelszavak, kiegészítők, stb.) a .mozilla/firefox mappába. És elindult, működik. -
törölt tag
Az FF 39.0.3-ra frissítés után ez lett:
Your Firefox profile cannot be loaded. It may be missing or inaccessible.
A teljes .mozilla/firefoxot töröltem már. Egyéb ötlet? Köszi.
A FF-trunk (42.0a1) megy hibátlanul.
-
törölt tag
válasz
#68216320 #22074 üzenetére
Index of /team-xbmc/ppa/ubuntu/pool/main
Innen letöltheted a csomagokat egyenként. És reménykedj, hogy ha csak a Kodi-t rakod fel, akkor nem kell mellé félszáz függőség, mert akkor már lehet rendszergabaly.
-
törölt tag
válasz
#63761920 #21981 üzenetére
Hali! Ott a válasz a kérdésedre. Indíts el egy Windows-t (nyilván, amihez előzőleg csatolva volt), és állítsd le szabályosan a Windowst! Akkor nagy eséllyel jó lesz. Mert ilyenkor mindig az a baja, hogy a Windows nem rendesen lett leállítva (hibernálva lett vagy ez a Windows 8-as hibrid leállítás a gyors indításhoz), és nem rendesen lettek lecsatolva a partíciói.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest