- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Azért köszi, na mind1... még próbálkozok.
Más kérdés:
Szeretnék csinálni egy mini-linuxot, hogy a suliban minél gyorsabban betöltődjön. Csak azok a progik legyenek benne, amiket szeretnék használni, és semmi más.
mi a legegyszerűbb mód?
előre szólok, gyakorlatilag nincs netem, 1,5-4,5 Kb, szóval csak offline dolgokból tudok építkezni.
pl egy iso módosítása megoldható?hcl: pl ott a DINA (elekrtonikus napló, arra nyilván nem tudok csatlakozni. de ott vannak még a géptermek, meg még néhány nyalánkság. és igen, nem tudom, hogy csatlakozhatnék, mert fel se kínál semmit.
fradi81: szerinted erre mekkora az esély?
megkérném, ki is tiltana a rendszerből
-
szoke12
őstag
megnyitja, mint egy mappát, és azon belül kis fura ikonokkal ellátva jelzi a nem is tudom miket...
akár melyikre kattintok, a válasz az, hogy nem lehet csatlakozni.
elméletileg valahol kéne, hogy legyen egy meghajtóm, de hogy hol van...
a három szerverből tudom, melyiken kell lennie, de mégse látom rajta.
bocsi a láma kérdésért, de még sose próbáltam ilyet.... -
szoke12
őstag
Hogyan tudok linux alól egy windows hálózatra kapcsolódni?
A suliban kész megváltás, ha van nálam egy linux telepítő, mindenhova viszem magammal. -
szoke12
őstag
Megtaláltam!
A ~/.gconf mappa rejti a gnome2 beállításokat! -
szoke12
őstag
Hol tárolja a gnome2 a beállításait?
-
szoke12
őstag
Köszönöm a reakciót.
Normál bejelentkezésnél nem kér jelszót, beenged.
De ha a képernyővédő zárolja a képernyőt, akkor kér jelszót, és nem tudok mit megadni, mert direkt nem állítottam be. viszont a semmit nem fogadja el.
Ha felhasználót akarok váltani, és az ő fiókjába akarok belépni, akkor is kér jelszót. Pedig nincs! És semmivel megint nem enged be...
A jelszavát megváltoztatni/beállítani nem tudom, mert ott sem fogadja el a semmit régi jelszónak.Na az automatikus futtatást megoldottam, már csak azt kéne kitalálni, hogy hova teszi a gnome2 a beállításait. Tudja valaki?
-
szoke12
őstag
Helló!
Kisöcsémnek csináltam felhasználói fiókot, hogy tudjon játszogatni, de jelszót nem állítottam be neki.viszont ha valamit a fiókjában kéne csinálnom, akkor sudo-t nem tudok használni, mivel jelszava nincs, és a "semmit" meg nem fogadja el. Így változtatni sem tudom. Ad ilyenkor neki a rendszer valami jelszót alapból? Vagy ki tudom keresni valahonnan, hogy milyen jelszót fogadna el?
Illetve éppen írok neki egy scriptet, mert az Asztalát mindig elállítja, mindent letörölget, persze fogalma sincs, hogy valójában mit csinálgat, csak szórakozik, viszont így a kikapcsolót is leszedte már. Fárasztó mindig visszapakolni...
Most írok egy scriptet, hogy minden indításkor visszaálljon. Melyik rejtett fájl tartalmazza az asztalbeállításokat? Egyenlőre mindet kimásoltam...Előre is köszi.
-
szoke12
őstag
válasz
szaszayanou #6638 üzenetére
Ment tisztán. Enyém pentium.
-
-
szoke12
őstag
tényleg...
+ Kérdés: Olyan disztro érdekelne, ami nagyon gyorsan kiépül live-ba, és mszonnal lehet használni. Nem kell hogy sok minden benne legyen, csak böngésző, meg terminál, ami kéne.
Most ubit használok ilyen célra, tudom, van lubi is, de van még annal is kisebb/gyorsabb?
Ha nincs, nekiállok UCK-val... -
szoke12
őstag
Van egy Epson Stylus SX200-as nyomtató-szkenner kombim.
Rádugom a 10.04.4-es rendszerre, felismeri, telepíti, de mégsem kezeli. Mindig azt mondja : Szkenner nem található. Szkennerek közt nincs ott... Mit tehtek? -
szoke12
őstag
válasz
God Vazzeg #6331 üzenetére
El kell döntenem, hogy mit töltök le a 2,2 kbs sebességű netemmel, ezért inkább megkérdeztem. Na mind1. Olvastam utána, és sourceforge-ról leszedtem ezt: rendszerment-gb3_0.5.3.300_all.deb
DE:Adtam neki futási jogot. De az eredmény ugyanez.
Apt ezt írja:
szoke12@szoke12-laptop:~/Letöltések$ sudo apt-get install *.deb
Csomaglisták olvasása... Kész
Függőségi fa építése
Állapot adatok olvasása... Kész
E: Az alábbi csomag nem található: rendszerment-gb3_0.5.3.300_all.debMost mit rontottam el?
-
szoke12
őstag
válasz
God Vazzeg #6291 üzenetére
És az konkrétan live is lesz, vagy csak telepíteni lehet majd?
-
szoke12
őstag
Sziasztok! A pendriveom a gép szerint írásvédett. Pedig tudom, hogy nem az.
Hogy tudnék mégis életet lehelni bele? Vagy járt már így valaki?
Negyed órája szenvedek vele...fsck ennyit dob:
szoke12@szoke12-laptop:~$ sudo fsck -a /dev/sdb1
fsck from util-linux-ng 2.17.2
dosfsck 3.0.7, 24 Dec 2009, FAT32, LFN
open: Read-only file system -
szoke12
őstag
Hi!
Vettem ma egy usb hub-ot, és a gép nem kezeli. egyszerűen nem ismer fel vele semmit.
Itt a hub. Egy ilyet sikerült. Meg sem lepődtem, hogy a támogatott os-eknél nincs ott a linux, de, hogy tényleg nem kezeli, azon igen.
mit lehet ezzel csinálni? Nehogymár ne tudja kezelni...
Help plíz!lsusb-re ezt dobja: Bus 001 Device 004: ID 1a40:0101 TERMINUS TECHNOLOGY INC.
-
szoke12
őstag
-
-
szoke12
őstag
Hi!
A kis Dell notebookomban egy 1.4-es proci van, a rendszer mégis 600-on játratja. Kevesebb, mint a felén. Viszont a proci terhelése közel 100%. Tehát sok neki, amit csinálok, mégis marad a 600-nál.
Hogyan tudnám megoldani azt, hogy kihasználja teljesen? gondolom, akkor jóval gyorsabb lenne.
Sose volt még notebookom, bocsi, ha értelmetlen a kérdés... -
szoke12
őstag
Hi!
Egy Dell D600-on használok ubi 10.04.4-et.
Néha hosszabb használat után elkezd összeakadni egy-két dolog. pl a gnome nem dolgozik jól, vagy az office-ban fekete négyzetek jönnek elő a mutató helyén.
És nagyon belassul minden. aztán eltelik pár perc, és észhez tér. Valaki tapasztalt már ilyet? -
szoke12
őstag
Sikerült életre kelteni egy kidobásra szánt dell latitude d600-at, és szépen sikerült megoldani a hiányosságokat is. a 10.04.4-es ubi csak úgy hasít rajta!
-
szoke12
őstag
Ez nekem sok...
Egy win telepítő nem tud semmit kezdeni egy olyan géppel, amin volt egy linux? Ennyire nem lehet béna...
Amikor a telepítő felületet tölti be, már ott megfagy? Vagy csak akkor, amikor már konkrétan indulna a telepítés?
Nem hiszem, hogy a partíciók miatt csinálja ezt. Ha töröltél minden partíciót, akkor elvileg gyári állapotba került. Egy üres lemezre ha nem akar felmenni, akkor már inkább szerintem vagy a telepítő rossz, vagy a konfiggal van vmi baja.Ramok rendben vannak?
-
szoke12
őstag
válasz
Teszla_ #5988 üzenetére
Igazából egy linux (Ubuntu) telepítőt kell kiírni Cd-re/pen-re, és az indításnál nem telepítést, hanem kipróbálást kell választani.
Gyakorlatilag mintha lenne egy linuxod, ami igazából csak a ramból fut. Ezzel is szinte mindent meg lehet csinálni.
Szerintem ez a formázás is menne. -
szoke12
őstag
Sziasztok!
kéne megint egy kis segítség. Szóval van egy gép, és öcsémnek szeretnék csinálni egy külön fiókot. És szinte minden jogot megvonni tőle. Olvasás+ futtatás legyen csak.
A fiókot megcsináltam neki, de nem tudom, hogy a beállítások változtatását hogy tudom megvonni tőle. Hogy a tálcához se tudjon nyúlni. Fájlokat nem fog másolni a gépre. (4 éves) Annyi, hogy játszani tudjon rajta.
Előre is köszi!Ezt a "szedjük le a linuxot, menjen a helyére a win" gondolkodást továbbra sem értem. És hogy egy win telepítő ennyire buta legyen, hogy egy partíciót még csak törölni se tud... hát gratula. Tényleg egy ilyen rendszert érdemes használni.
Nemrég tettem fel apáméknál egy ubit, mert megkértek, hogy csináljak a géppel valamit. Idézem: "Bármit, csak nem windózt!"
Apámról tudni kell, hogy a gép bekapcsolása is nagy dolog neki. Ennek ellenére a linuxot hamar megszokta, és könnyen átállt. -
szoke12
őstag
hmhm... lehet más lesz a hiba.
Elhihetitek, próbáltam feltenni egy párat, és az ablakkeret változik is. De más nem. És ezzel az üzenettel bombáz:Ismerem googlit, és használom is. De sokszor minek szenvedjen egyedül az ember, ha van aki már próbálkozott vele, és egyből megmondja a megoldást. Ez a fórum lényege. Nem volt sok időm , de így is sokat szántam rá. a válaszokat köszönöm.
-
szoke12
őstag
feltettem, de az ablakkereteken kívül nem sok minden változott. Akkor is olyan mint egy win '98...
Inkább kipróbálok mást. -
szoke12
őstag
Hmmm... Jó ez a Mate, jó ez, de nem ugyanaz rajta a Radiance felület, mint a Gnome2-n. kicsit olyan win '98 feelingje van.
Hogy lehetne teljesen ugyanazt rávarázsolni? annyira szép volt... -
szoke12
őstag
Most jöttem rá, hogy ez nem is Mate volt nekem, hanem valami más... Gnome3? Van olyan?
Most tettem fel a Mate-et, és igen, mostmár mennek, amiket akartam. -
szoke12
őstag
A Mate igazából csak egy butított gnome2?
-
szoke12
őstag
úgy értettem, hogy ha bejelentkezéskor felh.névnek root-ot írok, akkor mi a jelszó.
-
szoke12
őstag
Rootként hogy lehet belépni? mi hozzá a jelszó?
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Hogy tudom egy elrontott Gnome2 asztalkezelő képét visszavarázsolni eredeti állapotba? -
szoke12
őstag
Feltettem a Mate-et. Nagyon jó!
Na csak megoldódik minden
Ettől függetlenül el kezdek gyűjteni egy új konfigra. -
szoke12
őstag
válasz
lionhearted #5661 üzenetére
Köszi!
Van flash. Nem tudom, miért jelzte, hogy kell neki, de a Mégsére nyomtam, és abbahagyta.
Nem anyira gyenge a gépem. Ráadásul 2 ugyanolyan van, és mind a 2őn szórakozik az Ubi, szal vszínű, hogy nem tetszik neki vmi a konfigban.
Most éppen nincs vele bajom, meg a Unity-t is kezdem megszokni. -
szoke12
őstag
Azért mert alapból az volt. Egy 10.04-es rendszerem frissítettem, amin volt flash, és minden frissítés rajta volt. Egyébként csomagtelepítő szerint van fent most is flash.
Úgy voltam vele, hogy csinálja maga a frissítést, nem nyúlok hozzá. Erre tessék.
Na mind1. Remélem mihamarabb leszokik róla.
Egyébként élvezhetőbb az egész 12.04.1, mint a 12.04. -
szoke12
őstag
Adtam még egy esélyt a 12.04.1-es ubinak. A Unity önmagában is irritál, de majd megszokom. Nem baj. De megállás nélkül valami extra csomagot (flashplugin) akar telepíteni. Engedélyezem, erre kiírja, hogy nem sikerült, és kezdi előröl.
-
szoke12
őstag
Esetleg másnál is játszanak ilyet a 12-es rendszerek?
-
szoke12
őstag
válasz
lionhearted #5547 üzenetére
Szia!
Most látom, hogy válaszoltál.
A dpkg-t csináltam meg, meg a javítást, meg a tisztítást.
Nem hiszem el... az én gépemet minden linux utálja?
Csak megcsináltam az összes frissítést, erre hibaüzit dobál. Mint már néhány rendszerem. De ha legalább leírná, hogy ezt, meg ezt javítsd, vagy ez meg ez a hiba... de nem.
Android alatt megy a grep. lnux alatt is? -
szoke12
őstag
Sziasztok. a lubi a frissítés óta "Rendszerprogramhiba történt" üzenettel dobál mindnért.
(12.04.)
Próbáltam recovery-ben csinálni ezt azt, de nem hagyja abba. -
szoke12
őstag
válasz
quailstorm #5356 üzenetére
Nem tudom mi lehet, az Open kompatibilis, és az is azt csinálja.
-
szoke12
őstag
válasz
quailstorm #5351 üzenetére
Jajj, ugyanazt produkálja, mint az OO. Hmmm.
Mintha kifagyna... -
szoke12
őstag
válasz
quailstorm #5351 üzenetére
Köszi!
Nem volt Szoftverközpontban, úgyhogy nem tudtam telepíteni. Kívülről meg nem akartam. Gondoltam, ha jó lenne a 10.04.4-re, biztos benne lenne a Szoftverközpontban.
De már szedem is le, és remélem, a következő egy óra kevesebb hajtépéssel telik majd...(egyszerűen a táblázetokba alapértelmezetten beállít egy cellemargót, amit sehogy nem lehet eltüntetni. mindenhol 0,00 cm-t ír.)
hcl: sajna a pdf-ben nincs beúszás, késleltetés, meg ilyesmik.
-
szoke12
őstag
Nincs egy stabil bemutatókészítő linuxra?
Itt szenvedek az openoffice-al, ez a KPresenter meg se nyit semmit... Kezd idegesíteni! -
szoke12
őstag
válasz
God Vazzeg #5285 üzenetére
Köszi, majd felteszem. Azóta ne foglalkoztam vele.
quailstorm: Köszi neked is!
-
szoke12
őstag
válasz
quailstorm #5281 üzenetére
Ja, ok.... rosszul emlékeztem. Akkor örülök, hogy működik.
-
szoke12
őstag
Helló! Igen, megint én...
Frissen telepítettem egy 10.04.4-et. Frissítéseket leszedtem, majd jelzett, hogy zárt illesztő érhető el a vidikarimhoz. Jó, szedjük le, elvégre írja, hogy mennyivel jobban tudja majd kezelni vele, meg ott van, hogy a szakemberek tesztelték....
Feltettem, illetve aktiváltam.
Következmény: Fele akkora felbontás, hatalmas ikonok (gyors töröltem is), illetve 2 percet vett el az éltetmből, hogy visszarendezzem a telipakolt tálcáim ikonjait.
Megnéztem a beállításait, de 640x480 volt a legtöbb, amire képes. de akkor minek van hozzá "ajánlott" zárt illesztő? -
-
szoke12
őstag
Igen, a kernele igencsak le van csonkítva. Hisz odd-t, meg hasonlókat úgyse használ.
De hogy biztonságilag...
Ha egy app hozzá akar férni a system-hez, a Superuser azonnal kérdez, hogy engeded-e. (Ez csak a root-oltakon igaz) A nem rootolt készülékeken semmi nem fér a rendszerhez.
Ami a data partíciót illeti... ahoz viszont több minden hozzáférhet. Itt vannak a személyes dolgaid.
De ezekkel a "vírusokkal" úgy vagyok, mint linux alatt. Nem találkoztam egyel sem! -
szoke12
őstag
válasz
tragiQss #5164 üzenetére
"az android rootként fut"
Ez egy kicsit máshogy van. Az Android a linuxhoz hasonlóan multi-useres. Vagyis nincs mindenhez jogod, csak ha akarod.
A root-al létrejön a systemben a su-bináris, amivel egyes appok rendszergazdai jogot kaphatnak. Ettől maga a rendszer nem lesz root jogú. Sőt be lehet állítani, melyik app kapjon jogot.
Ha van kérdés az Androidról, irány a blogom. -
szoke12
őstag
válasz
lionhearted #5145 üzenetére
Már próbáltam feltenni pár verzióját. Amit linkeltél, az felment.
Létre is hoztam a filet, amit kér, de ez a kimenet:Looking for target devices ...
No devices in target mode or class found
Looking for default devices ...
Found default devices (1)
Accessing device 000 on bus 001 ...
Using endpoints 0x01 (out) and 0x81 (in)
Inquiring device details; driver will be detached ...
Looking for active driver ...
No driver found. Either detached before or never attached
Could not claim interface (error -1). Skipping device inquiry
Error: could not get description string "manufacturer"
Error: could not get description string "product"USB description data (for identification)
-------------------------
Manufacturer:
Product:
Serial No.: not provided
-------------------------
Looking for active driver ...
No driver found. Either detached before or never attached
Setting up communication with interface 0 ...
Could not claim interface (error -1). Skipping message sending
-> Run lsusb to note any changes. Bye. -
szoke12
őstag
válasz
lionhearted #5141 üzenetére
A hálózatoknál nem jelenik meg!
Már egy órája szenvedek vele. A kapcsolatot beállítottam, PIN kódot megadtam, Alkalmaz, de semmi. nem látja, mint mobil eszköz. Pendriveként érzékeli csak. Nekem viszont mint mobil eszköz kéne ugye.
Egyszer használam már ezt a sticket 10.10 alatt, most 10.04 alatt nem tudom, miért nem akar engedelmeskedni...
Egy Huawei E367 modemről van szó. Ami Telenoros. -
szoke12
őstag
Igazából csak annyit akartam, hogy maga a gép tud futtatni 64 bites rendszert, de nincs nálam csak 32-es telepítő. Nem akarok semmi 64-es appot. Csak úgy használni, mintha egy 32-es gép lenne.
De mind1, felment rá.
Most épp a telenoros netstick szenved. Nem akarja észrevenni az ubi. Tud rá valaki megoldást?
(Vagyis érzékeli, meg a Mobile partner előjön) -
szoke12
őstag
Sziaszok!
Még mindig szenvedek ezel a géppel, amin nincs net. Nem tudok rá kreálni netet, szóval maradnak az offline megoldások.
Az APTonCD progit leszedtem, egész jónak tűnik, csak az a baj, hogy a nyelvi csomagokra lenne szükségem. Azokat pedig nem listáza ki.
Tud rá valaki megoldást? -
szoke12
őstag
Köszönöm a válaszokat! Igyekszem megoldani.
Kendek: 50GB... Olyan nagy adathordozóm nincs is.
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Lenne egy gép, amin nincs net, és linuxot kéne tenni rá. Mivel nem túl fiatal, a 10.04.4-es Ubira gondoltam, részben azért is, mert ez már jól ismerem.
Kérdésem lenne, hogy a további frissítéseket hogan lehet rávarázsolni offline üzemódban?
Illetve magyar nyelvi csomagot hogy tudok majd rátenni? -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Nincs valami progi, amivel tudok még nagyobb felbontást beállítani?
XP-nek megy. Ubinak miért nem? -
szoke12
őstag
válasz
God Vazzeg #4648 üzenetére
Nem engedi. Errorozik.
hcl: leállítottam a gépet előtte.
-
szoke12
őstag
A pendriveomon volt egy fontos mappa. lementettem, kihúztam, megyek a másik géphez, erre a mappa eltűnt!
Terminál látja, hogy ott van, de megnyitni nem tudja...
Mit tudok kezdeni?
dd ?
ghost ?
a dd-t hogy használjam? nem használtam még soha. Mert akkor kimenteném, aztán azt majd átturkálom. Vagy valami fájlkezelő, ami lát mindent rajta, és nem csak mappastruktúra szrint rendezi be? -
szoke12
őstag
Szaisztok!
Van 3 rendszer a gépemen Ubiból: 10.04.4., 10.10, és 12.04
A kérdés: Van egy nyomtatóm, amit szkenneléshez használok csak (mivel nincs tintája). De csak a 12.04, és a 10.10 kezeli. (Epson Stylus SX200).
A 10.04 nem akarja felismerni. Látja, hogy ott van, be is sorolja, de a szkennelésnél csak köröz, majd kiírja, hogy "Nem található szkenner" Ilyenkor mi van?
Próbáltam törölni, majd vissza, meg kihúzni, vissza, másik usb-be stb... de nem. nem akarja.
A többi kettő rendszer viszont gond nélkül szkennel vele. -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Hát ma már eljutottam odáig, hogy tudok a 12.04-re programot telepíteni, mert eddig nem engedte.Azt nem értem, ilyen hogy lehet.
Állandóan javítani akart előtte vmit, de nem sikerült neki. Addig addig, hogy most már vmit csak csinált, mivel fel tudtam rakni Skypi barátunk. De a frissítések azóta se mennek fel...
Nincs olyan lehetőség, hogy 12.04.1-re frissítsem a rendszert vhogy, mitha mondjuk 11.10-em lenne? Mert frissítéskezelőben nincs ott a fül, hogy "Frissítés 12.04.1-re".
Nem akarok mindent lerormázni, és kezdeni előről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest