Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz quailstorm #6148 üzenetére

nem tudom, lehet, hogy én értem félre, amit írsz, vagy te értetted félre, amit én írtam, de pont azt akartam mondani, hogy szerintem mindkettő borzalmas próbálkozás, és eddig eléggé érdektelenségbe is fulladt.
    viszont itt már nem az a kérdés, hogy a rendszer jó-e vagy sem. a kérdés az, hogy mi és ki áll mögötte, lesz-e rendes partner (akár több is) hardver oldalon, illetve hogy a Canonical hogy tudja felépíteni azt a szolgáltatásegyüttest, ami már a konkurencinál lényegében adott.
    ott az Ubuntu TV, egy lényegesen könnyebb piac, gyakorlatilag most tapogatóznak az okostévékkel a gyártók, nincs igazi konkurencia, ráadásul a Unity felólet tök jól működne tévéken, lehetne vele ismertséget szerezni, piacot szerezni, felhasználókat szerezni. ehelyett viszont egy olyan szegmensbe akarnak betörni, ahol óriások harca folyik, ahova a MS a dollár milliárjaival, az úthengernyi marketinggel és régről bevált oem partnereivel éppenhogy kínkeservesen be tudja közdeni magát..? hát, nem tudom...

Új hozzászólás Aktív témák