Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sz.balazs.95

    veterán

    Sziasztok!

    Olyan problémám van, hogy az akku értékeit szereném manuálisan beállítani, viszont erre sehol sem találok lehetőséget az oprendszeren belül.
    Az van, hogy a rendszer valami különös megfontolásból azt hiszi, hogy a 0,0 Wh számít 0%-nak, míg az 56,2 Wh a 100%-nak, amik teljesen abszurd értékek, ezért nem is tudja ezeket elérni, a valóságban ezért kb. 92%-ig tud feltölteni, míg olyan 40% körül lekapcsol.
    Holott van az energiastatisztikák között egy "energia feltöltve" című adat, ami az én esetemben 45,5 Wh, ami az általa gondolt kapacitásnak kb. 81%-a.
    Hogy tudnám tehát azt megértetni a rendszerrel, hogy a 0% az kb. 18,5 Wh, nem pedig 0,0 Wh, és a 100% az kb 45,5 Wh és nem 56,2 Wh? :W

    A power-calibrate progit ismerem, azzal állapítottam meg azt, hogy kb mennyinél kapcsol le, de ez csak egy ütemezett stress test az akkunak, nem segít a megfelelő értékek beállításában semennyit.

    [ Szerkesztve ]

    Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

Új hozzászólás Aktív témák