- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qwertly #33978 üzenetére
Hány PB-os meghajtód van amúgy?
Sok esetben érzem erőltetettnek és feleslegesnek ezt az UEFI-s dolgot, kár erőltetni, ha valami miatt gond van vele. Már nem csak úgy mondom, mint régebben, tettem egy próbát én is pár hónapja, mire nagy nehezen rendbehoztam mindent és békésen fel tudtam rakni legacy-val a Linuxot a HP8470p-re..... Soha, még ha tízen biztatnak se! Számomra nincs előnyem mert tudom, mi lehet a hátránya a legacy/MBR-nek! A 4 elsődleges partició és ennyi, erre oda kell figyelni és időben csinálni kiterjesztett/logikai particiókat.
Szerinted fogsz érzékelni különbséget a GPT és a MPR partíció séma között? Ha valaki azt mondja, hogy ő érzett, az valami nagyon mást érezhetett.....
(ha tanulni akarsz és nem a géped használni, akkor bocs, hogy belavauztam)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest