Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• floatr

veterán

Óh máj gúdnessz. Egy kernelfrissítés megoldotta a virtualbox module leállási problémáját. Azért mégiscsak dolgozik valaki a bubin :)

Menet közben volt egy kis humán tapasztalatom is, gondoltam megosztom
    Az asztali gépen kubi oneiric volt. Sajnos a videókari kondenzátorai szépen sorra elhaláloztak, és jobbnak láttam cserélni egy újabbra. Szó, a rendszer persze kétségbeesett próbálkozások ellenére sem röffent be persze, bárhogyan is próbáltam újrarakni a drivereket, pedig nvidia kari volt az eredeti is. Nyilván nem értek hozzá kellőképpen, de ez azért kind of szánalmas így 2012-ben, hogy problémát tudott okozni. Mindegy, már úgyis lógott a levegőben a verziófrissítés, hát beleugrottam, de némi aknamunkaképpen a unity-s verziót telepítettem, mivel a kde valamiért épphogy döcögős volt, meg gondoltam a hazai júzerek sem azt nézik, hogy kde/gnome/unity, hanem csak használják. És akkor jött a meglepi: a sokat szidott, ekézett unity jobban bejön nekik, mint a zsírság kde.
    Én mondjuk annyira nem lepődtem meg, mert nekem van erről egy véleményem, de mindez azért lehet érdekes vagy meglepő, mert a sokszor mantrázott érvek a kde4 mellett, és a unity ellenében épp a winxp-ről átszoktatott laikus júzereknél ezek szerint nem működnek.

Új hozzászólás Aktív témák