Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyulank

addikt

válasz ViZion #1418 üzenetére

Kipróbáltam a Zorint. Tudtam telepíteni a Firefoxot, és a Google Earth-öt, ami ezen is lefagyott, most indítottam újra. Egyenlőre nem néztem nagyon meg, de nem rossz. A "Start menü" közelébe sincs a Windows-osnak, és úgy vettem észre, még a színe sem változik. A jobb oldalán lévő dolgokból egyiket sem használnám. Nem láttam olyan dolgot sem, amivel egyből válthatnék asztalra. Nekem ilyenek, mint Asztal, Tárca, Start menü sokat egyszerűsít a dolgokon, mondjuk a Start menüt kevésbé használom, mint a másik kettőt, de ha olyat indítok el, amit ritkábban szoktam, könnyebb megtalálni a dolgokat, ha minden program mappa egymás alatt van abc sorban, és kibonthatók, és megnyithatók a benne lévő esetleg több programok, és még ilyen gyorshivartkozások mint a Vezérlőpult, és a kereső is jól jön, és a gyakran használt programok is.
    A legjobb a Zorinba, hogy nem tudok Magyar nyelvet beállítani, így nem tudok @ karaktert sem írni, nem tudom szinkronizálni a dolgokat emiatt, és fel van cserélve pár billentyű.

Új hozzászólás Aktív témák