Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Android szakmai topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
-
toldy
őstag
Ismét én.
Szeretném feltelepíteni a vboxadditionst, de grafikusan elindítva nem hajlandó, terminálon futtatva felugrik egy ablak és nem történik semmi, futtatásként pedig kiírja hogy jugosultság szükséges ( egy jegyzettömb szerű ablakban).Megpróbáltam terminálból indítani, de nem tudom.
" cd /media/VBOXADDITIONS_3.2.6_63112
dir"
és innen nekem a VBoxLinuxAdditions-x86.run kellene nekem. -
toldy
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
tapasztaltam.
Mostmár hang az van, de nem jó még mindig, olyan mintha tekernék ( és serceg is) felraktam az ALSA-t is de azzal sem jó.
Egyébként van ilyen virtual pc addons csak ahhoz kellene valami windows felület ( mivel lehet windows exe-t futtatni, és telepíteni. Wineal nem sikerült.
Egyébként tök jó így magadnak hegeszteni a rendszert, és az különösön jó érzés amikor sikerül is a mutatvány.

-
toldy
őstag
Valahogy beállítható hogy terminálba ne kérje a jelszót? Vagy elindítható úgy hogy egszer beírom. Jelenleg a hangot próbálom rávarázsólni és terminálba rendszeresen beleütközök abba hogy amikor bekéne írnom a jelszót akkor nem vesz be semmi betűt ( csak enterre reagál hogy nem jó a jelszó).
Más Virtual pc alatt fut és hogyan kelle beállítani a felbontást? ( valami oknál fogva nem enged 800x600 nál nagyobbat)
-
toldy
őstag
Már töbször próbáltam windowsról leszokni. Ami érdekel engem az a mac, de az osx-től hülyétkapok számomra logikátlan. Ma volt nálam egy gép az ubuntu volt ehhez kellett a hardver ellenőrzés, megtetszet most felkóraktam egyenlőre virtual pc-vel a 10.4 lts-t Eddig nagyon tetszik.
-
toldy
őstag
Ubuntu alatt van módja megnézni hogy milyen hardver van a gépben? Proci,ram,vga,hdd stb.
-
toldy
őstag
Hogyan kell felrakni az ubuntut egy pendrivera hogy úgy fogadjon minet egy live cd?
Csak mert nincs cd meghajtóm és kellene futtatnom egy memoria testet.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest