Aktív témák
-
D.R.O.
tag
válasz
ngabor2 #8573 üzenetére
Először is kössz a választ.
Az iwconfignál a wlan0 bejegyzésnél látja a routert, ezt írja ki:
wlan0 IEEE 802.11g ESSID:"empire" Nickname:"empire"
Mode:Managed Frequency:2.412 GHz Access Point: valami
Bit Rate=11 Mb/s Tx-Power=27 dBm
Retry min limit:7 RTS thrff Fragment thr=2346 B
Power Managementff
Link Quality=99/100 Signal level=-21 dBm Noise level=-127 dBm
Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0
Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0A Network manager az egy külön alkalmazás vagy az alap hálózati beállításokra gondolsz?
A hálózat WPA personal cuccal megy és ennek adtam meg a personal kulcsát.
-
D.R.O.
tag
válasz
ngabor2 #8564 üzenetére
Hello!
ngabor látom neked is r61i-d van ubuntuval. Azt szeretném kérdezni, hogy a wifi-t mivel izzítottad be? Feltettem már a Wifi Radar nevü cuccost látja is a routert, meg a jel erőssége is jó, csak kapcsolódásnál nem ad ip-t és nem megy a hálózat.
Másik kérdés, milyen cuccot használsz ubuntuhoz a power managementhez (remélem így írják), hogy a notbook energiatakarékosabb legyen? Mert nálam max 2 órát bír.
Ha ráérsz és van kedved megosztani az infókat, akkor örömmel várom válaszaidat.
-
D.R.O.
tag
Hello mindenkinek!
Lenne egy láma kérdésem.
Nekem most Ubuntuból a régi Drapper Drake (asszem így írják) van meg, frankón megy rajta minden amit akarok. De azt olvastam, hogy biztonsági szempontból jobb frissíteni az új kiadásra. Írtak ilyeneket, hogy gyorsabb lesz, meg biztonságosabb, meg megkeresi a kodeket a filmhez, meg mindenféle izé-bizé.
Feltétlenül kell e nekem frissíteni újabb kiadásra? (Mer őszintén megvallva nekem most is jó úgy ahogy van. Semmi gond vele.) Ti mindig átváltotok a legújabbra, és ha igen mik azok a szempontok amikért érdemes ezt megtenni (a kényelmi dolgokat kivéve)?
Elnézést ha esetleg nem idevág a téma. -
D.R.O.
tag
Hello!
Bocs, hogy bepofátlankodok ide, de lenne egy kérdésem.
Ubuntu alá szeretnék nyomtatót venni, csak nem tudom milyet. Ugyanis sajna nem tudom, hogy mely nyomtatók támogatottak linux alól.
Ha valaki tudna ajánlani olyan olcsón megvehető nyomtatót, ami szintén olcsón fenntartható, és működik ubuntu alatt is, azt megköszönném.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest