- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- IPTV App Live stream - Androidra
Aktív témák
-
dni
őstag
Vendég gép, netezésre használják és az volna a lényeg, hogy ne férjenek hozzá máshoz csak a böngészőhöz.
Ehhez szerettem volna feltenni egy Ubunti Kiosk Editiont, de nem akart feltelepülni a vasra, így maradt z a módszer. -
dni
őstag
Sziasztok!
Az alábbi leírás alapján készítettem el egy 10.10-es Ubuntus gépet. Korábban kihagytam a választható bejelentkezési lehetőséget. Hogyan tudnám ezt beállítani? (Jelenleg egy korlátozott fiókba jelentkezik be, ahol nincs menü sáv ahonnan el tudnám indítani a parancssort, hogy kijelentkezzek és a billentyű kombinációk se nagyon működnek)
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az ismerősöm 2TB-os HDD-jén lévő EXT2/3-as partíció "eltűnt", melyet egy Popcron média lejátszóval hozott létre. Rádugtuk a vinyót egy Ubuntus gépre és ott sem látjuk a partíciót.
Hogyan lehetne visszaállítani? Megoldható-e egy másik 2TB-os vinyó közbeiktatása nélkül?
Mielőbbi válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Valóban, elírtam. Parted Magicet szerettem volna írni.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy teljesen korlátozott jogú felhasználói fiókot szeretnék létrehozni, csak a Firefoxot, Open Office-t, PDF és fénykép megjelenítőt lehessen használni. Hogyan lehetne megoldani, van erre esetleg egy már meglévő leírás?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
dni
őstag
Sziasztok!
Ideiglenesen kikerült ez egyik vinyó a gépemből, melyre az Ubuntu volt telepítve, így nem tud az XPm se bootolni ami a másik vinyón van (ezt az üzenetet kaptam: Grub loading failed) . Megtudnátok mondani, h miként lehetne autómatikusan az XP-t indítani?
Előre is köszi! -
dni
őstag
Sziasztok!
(Teljesen kezdő vagyok Ubuntu témakörben, most váltok át XPről)
Mi lehet az oka annak, hogy nem indul el a rendszer csak akkor ha berakom az Ubuntu telepítő CDt és ott kiválasztom a bootolást a merevlemezről (újraindításkor sem jutok tovább a villogó kurzornál)?
Valamint hogyan tudnék az Audigy 2ből jobb hangot elővarázsolni?
Előre is köszi a válaszokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest