- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
dni
őstag
Vendég gép, netezésre használják és az volna a lényeg, hogy ne férjenek hozzá máshoz csak a böngészőhöz.
Ehhez szerettem volna feltenni egy Ubunti Kiosk Editiont, de nem akart feltelepülni a vasra, így maradt z a módszer. -
dni
őstag
Sziasztok!
Az alábbi leírás alapján készítettem el egy 10.10-es Ubuntus gépet. Korábban kihagytam a választható bejelentkezési lehetőséget. Hogyan tudnám ezt beállítani? (Jelenleg egy korlátozott fiókba jelentkezik be, ahol nincs menü sáv ahonnan el tudnám indítani a parancssort, hogy kijelentkezzek és a billentyű kombinációk se nagyon működnek)
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Az ismerősöm 2TB-os HDD-jén lévő EXT2/3-as partíció "eltűnt", melyet egy Popcron média lejátszóval hozott létre. Rádugtuk a vinyót egy Ubuntus gépre és ott sem látjuk a partíciót.
Hogyan lehetne visszaállítani? Megoldható-e egy másik 2TB-os vinyó közbeiktatása nélkül?
Mielőbbi válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
-
dni
őstag
válasz
Kendek #32725 üzenetére
Valóban, elírtam. Parted Magicet szerettem volna írni.
-
dni
őstag
Sziasztok!
Egy teljesen korlátozott jogú felhasználói fiókot szeretnék létrehozni, csak a Firefoxot, Open Office-t, PDF és fénykép megjelenítőt lehessen használni. Hogyan lehetne megoldani, van erre esetleg egy már meglévő leírás?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
dni
őstag
Sziasztok!
Ideiglenesen kikerült ez egyik vinyó a gépemből, melyre az Ubuntu volt telepítve, így nem tud az XPm se bootolni ami a másik vinyón van (ezt az üzenetet kaptam: Grub loading failed) . Megtudnátok mondani, h miként lehetne autómatikusan az XP-t indítani?
Előre is köszi! -
dni
őstag
Sziasztok!
(Teljesen kezdő vagyok Ubuntu témakörben, most váltok át XPről)
Mi lehet az oka annak, hogy nem indul el a rendszer csak akkor ha berakom az Ubuntu telepítő CDt és ott kiválasztom a bootolást a merevlemezről (újraindításkor sem jutok tovább a villogó kurzornál)?
Valamint hogyan tudnék az Audigy 2ből jobb hangot elővarázsolni?
Előre is köszi a válaszokat!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged