Aktív témák
-
vibra
tag
Üdv.
Hitman triple pack-ből idáig csak a 2-őt sikerült elindítanom,de nincs hangja.
Mit és hogyan kellene belőni,hogy szóljon? -
vibra
tag
Sziasztok!
Tegnap telepítettem a 64 bites 10.04-et.Sajnos több hiba is jelentkezett ezért ma reggel visszatettem a 32-est.
Nem tudom miért , de nincs rendszer hangom (ablak bezárás stb.) pedig a hang beállításnál engedélyeztem,némítás nincs,hangerő csúszkák felhúzva.64-es rendben volt, most a 32-en nem.Realtek ALC1200 a hangkártya. -
vibra
tag
Valahol olvastam hogyan kell áthelyezni az ablakon bal felső sarokból a jobb oldalira a bezárást,... stb.
Most valahogy nem találom,kérlek segítsetek. -
vibra
tag
Sziasztok!
A silverlight tartalommal rendelkező oldalakon hogyan lehet életre kelteni a videókat?
-
vibra
tag
válasz
body007 #27451 üzenetére
Szia!
Rendben, este tudom csak megoldani.
Annyit tudtam kihámozni a szövegből ,hogy a memoriára panaszkodik.
A biosban visszaállítottam minden tuningot,teljes auto beállításban van minden.Még annyit , hogy a lemezt nem tudom jól csináltam-e:iso-ból kibont és rendszer indítóként írtam meg.
-
vibra
tag
Üdv Mindenki!
Tegnap este szerettem volna kipróbálni a z ubuntu-t.
A 10.04-est választottam.
Elkészítettem a lemezt,beállítottam a biost-is,de a gép indulása után, egy a monitort félig kitöltő üzenet fogadott valami hardver error-al.Tudom,jó lenne ha egy kicsit pontosabb infót adhatnék csak pontosan nem tudom mi állt a szövegben.
Mit nem csinálhattam jól,mi lehet a baj?
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest