Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
Falconer
aktív tag
válasz
Falconer
üzenetére
Hmm, úgy tűnik gyenge a sticknek az adója... Hiába a packet injection, vagy fragmentation attack, got 0 ARP requests, 0 ACKs
Teljesen passzív módban 3 és fél óra alatt gyűlt össze eddig 19000 data.A tesztnél meg:
Trying directed probe requests 1/30 3% -57es a jel, pedig még a telómon is max és az nagyon gyenge... -
Falconer
aktív tag
válasz
üzenetére
Segítenél vagy kóstolgatsz még egy kicsit?

Wifi kártyák packet injectionnel
Nekem ez van:
TP-Link TL-WN321G
* Driver : rt73
* Chipset : Ralink Technology, Corp. RT2501USB Wireless Adapter
* Notice : At first I plugged this in to my computer,and it didn't work. airodump-ng rausb0 showed no APs detected. Updating to the latest driver made this work. Once I got this card working, it detected more AP's than my WMP54G and my Netgear WG111v2, injected as well as either, but did not report Power properly.Here are the steps to update the driver and make this card work:
[....]
********************************* -
Falconer
aktív tag
Dehogynem
Annyira nem izgat a linux téma, hogy megtanuljam előről a dolgokat, és egy normális driver update guide sehol nincs (baromi sok googlizás után, szóval gondoltam h aki ért hozzá az le birja irni pár mondatban a lényeget) :/Akkor a tippem h mit kéne csinálni:
# wget http:..... (ide jön a link amit le kell tölteni)
Letölit, aztán mehet a többi parancs amit írtam az előbb.Stimmel?
A wep cuccra van egy csomó guide, azt meg birom csinálni, csak ez a driver update dolog a necces.
-
Falconer
aktív tag
Hali!
Backtrack 4et ismeritek? Van egy USBs wifi stickem aminek először frissíteni kéne a driverét, hogy tudjon packet injectiont és hasonlókat. (WEP kikódoláshoz kéne
)A neten ennyi infot találtam róla, hogy hogyan kell:
Download the latest driver from http://homepages.tu-darmstadt.de/~p_larbig/wlan/As of 2009-04-16, the latest driver is 3.0.2
http://homepages.tu-darmstadt.de/~p_larbig/wlan/rt73-k2wrlz-3.0.2.tar.bz2ifconfig rausb0 down
airdriver-ng remove 31
tar xvjf rt73-k2wrlz-3.0.2.tar.bz2
cd rt73*/Module
make
make install
modprobe rt73
ifconfig rausb0 up
**************************************Na most ha letöltöttem a fájlt winXP-n, akkor azt melyik könyvtárba kéne kopizni, hogy elérhető legyen?
A különböző parancsokat el tudná magyarázni valaki, hogy mit jelentenek?Köszi előre is, elég kezdő vagyok még Ubuntu témában

Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- BMW topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Teljesen passzív módban 3 és fél óra alatt gyűlt össze eddig 19000 data.

)