- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
sziasztok segítséget kérnék ubuntu 9,04 64bit alatt.
kábelnetem van és egyszerűen nem tudom beállítani.sehogy. auto dhcp-vel csatlakozom win-alól. mindenhol azt irják, hogy simán mennie kell. próbáltam live cd módban is de fel is van telepítve a linux. amit eddig kiszürtünk hogy a hálókártyát a linux felismeri.
etc/network/intercaces fájlban stimm, elvileg mennie kellene a dhcpnek, router nincs. nem kapok ip-t így dns-t sem, se átjárót. a dhcp kliens rendben van. mivel egy gépről van szó így a MAC cím is be van regelve mivel az nem változik...segítsetek kérlek benneteket.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Major Major #15516 üzenetére
vidanet a szolgáltatóm...
-
ЯΞD
senior tag
üdv!
feltettem a kiwi 9.04-et de nem bírom sem ezt sem az ubuntu 9,4-et netezésre bírni.
kábel netem van xp-nél csak ősszedugom és kész megy a net semmit nem kell állítani. mindenhol azt olvastam, hogy linuxnál is ugyan így kéne lennie. de sajnos nem megy. segítene valaki? abszolut kezdő linuxos vagyok... pontosabban lennék. egyenlőre csak próbálgatom. de nem igazán szeretne ősszejönni. sehogy nem bírom rávenni a netre. sem live sem ha feltolom. manuális beállításokhoz meg nem értek. nem igazán tudom honnan vegyem vagy mit irjak ba dns-hez meg amiket még kell. esetleg ha ezt valaki elmagyarázná..tudom van abszolut kezdőknek topik irtam is oda de ott nagy pangás van itt meg pörög az élet...
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Brutforsz #15184 üzenetére
köszönöm a segítségeteket de nem jött őssze egyik modszerrel sem ment. nos még annyit hogy nem használok routert csak simán modem a gépe a hálo kártyán keresztül..
most odáig jutottam hogy töltöm le a kubuntu-t egyik ismerősömnek szintén volt ilyen gondja de ezzel állítólag már ment neki simán...
illetve még egyben segítsetek: nekem jelenleg 3 felé van particiónálva a vinyom. C: xp van ezt szeretném ha maradna is. D: fontos adatok mentések (tabu) F: ide szeretném felhúzni a linux-ot. viszont valaki röviden irja le hogy mlyen opciókat válaszak a telepítést követően mikor a particióknál tartok. 4 lehetőség közül tudok választani. illetve még létre kéne hoznom egy swap-ot asszem mert most az nincs. persze bootmenü minden legyen.. köszi előre is.
-
ЯΞD
senior tag
Tiszteletem az Úraknak!
Segítséget kérnék. Feltettem az ubuntu 9,04-et és egyszerűen nincs netem és nem is tudom be configolni... Live módban sem ment pedig kellett volna már ott is... Kábelnetem van és elviekben minden beállítás nélkül mennie kéne. Viszont nekem semmi. ötletek?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged