Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
zsúrficsúr
tag
válasz
klayton#1
üzenetére
Mármint gondolom a GRUB2-es másik link, de igen, ez az, köszönöm!
-
zsúrficsúr
tag
Sziasztok!
Lenne egy csak picit zavaró problémám, amiben segítségeteket kérném.
A 10.04-es rajtja óta használok Ubuntut, még új vagyok a dologhoz :-). Egy darab Lucid és egy Win7 van fent a gépen.
A problémám, hogy minden egyes frissítés alkalmával, ami a GRUB-ot érinti, növekszik a GRUB listában megjelenő elérhető oprendszerek száma. Értsd: mostanra elértünk oda, hogy már 4 Ubuntut lát a gépemen, plusz 4 helyreállítós, plusz memóritesztek, stb. Lassan nem fér ki a listán, ha lesz még pár frissítés...Van valami módja, hogy szerkesszem a GRUB listát? Mindettől függetlenül tökéletesen működik minden, szal ha bonyolult, nem szaroznék sokat vele.
Köszi előre a válaszokat!
-
zsúrficsúr
tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hi!
Csak most tudtam megnézni, nem jött be.
Viszont megnéztem az aticonfigot terminalban, és rájöttem, hogy van OD. Minden funkció azonos a Winessel, KIVÉTEL, hogy nincs fanspeed. Grrrr....
Addigi is, amíg találok valami megoldást, visszavettem az órajelet, ne fogyasszon annyit, úgyis csak 2D-ben megy.Azért köszi!
-
zsúrficsúr
tag
válasz
Kendek
üzenetére
Hardwaresen nem akarom piszkálgatni (értem ezt BIOS alatt, meg potméter alatt), mert pont az lenne az értelme ennek, hogy ha játszani akarok -> Windows, ott mehet akár tőlem maxon is, ha pedig minden egyéb -> Ubi, ott meg legyen síri kussban.
Akkor megértettem, azért nem találtam megoldást, mert nincs

-
zsúrficsúr
tag
Sziasztok!
Már több helyen is kerestem, de egyelőre nem találtam semmi programot. Ati vidkari ventivezérlését Lucid Lynx alatt hogyan lehet megoldani? Nem PWM-es, de Win alatt a CCC megoldja így is. Várható, hogy a zárt driver valamikor fogja tudni ezt a ficsőrt?
Köszi
-
zsúrficsúr
tag
Hi!
Nemrég raktam fel a Lucid Lynxet, kiváló! Szinte minden out of the box műxik.
Kiv: minden olyan program, ami hangot kíván, annak külön hangot kell adni minden egyes alkalommal. Magyarul, ha megnyitok egy youtube-ot, minden videózás előtt meg kell nyitni a hang panelt, és adni neki hangot. Ötlet?
Gép a profilomban.Köszi,
Aktív témák
Hirdetés
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest