- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
zsúrficsúr
tag
válasz
klayton#1 #29157 üzenetére
Mármint gondolom a GRUB2-es másik link, de igen, ez az, köszönöm!
-
zsúrficsúr
tag
Sziasztok!
Lenne egy csak picit zavaró problémám, amiben segítségeteket kérném.
A 10.04-es rajtja óta használok Ubuntut, még új vagyok a dologhoz :-). Egy darab Lucid és egy Win7 van fent a gépen.
A problémám, hogy minden egyes frissítés alkalmával, ami a GRUB-ot érinti, növekszik a GRUB listában megjelenő elérhető oprendszerek száma. Értsd: mostanra elértünk oda, hogy már 4 Ubuntut lát a gépemen, plusz 4 helyreállítós, plusz memóritesztek, stb. Lassan nem fér ki a listán, ha lesz még pár frissítés...Van valami módja, hogy szerkesszem a GRUB listát? Mindettől függetlenül tökéletesen működik minden, szal ha bonyolult, nem szaroznék sokat vele.
Köszi előre a válaszokat!
-
zsúrficsúr
tag
válasz
Kendek #27215 üzenetére
Hi!
Csak most tudtam megnézni, nem jött be.
Viszont megnéztem az aticonfigot terminalban, és rájöttem, hogy van OD. Minden funkció azonos a Winessel, KIVÉTEL, hogy nincs fanspeed. Grrrr....
Addigi is, amíg találok valami megoldást, visszavettem az órajelet, ne fogyasszon annyit, úgyis csak 2D-ben megy.Azért köszi!
-
zsúrficsúr
tag
válasz
Kendek #27211 üzenetére
Hardwaresen nem akarom piszkálgatni (értem ezt BIOS alatt, meg potméter alatt), mert pont az lenne az értelme ennek, hogy ha játszani akarok -> Windows, ott mehet akár tőlem maxon is, ha pedig minden egyéb -> Ubi, ott meg legyen síri kussban.
Akkor megértettem, azért nem találtam megoldást, mert nincs
-
zsúrficsúr
tag
Sziasztok!
Már több helyen is kerestem, de egyelőre nem találtam semmi programot. Ati vidkari ventivezérlését Lucid Lynx alatt hogyan lehet megoldani? Nem PWM-es, de Win alatt a CCC megoldja így is. Várható, hogy a zárt driver valamikor fogja tudni ezt a ficsőrt?
Köszi
-
zsúrficsúr
tag
Hi!
Nemrég raktam fel a Lucid Lynxet, kiváló! Szinte minden out of the box műxik.
Kiv: minden olyan program, ami hangot kíván, annak külön hangot kell adni minden egyes alkalommal. Magyarul, ha megnyitok egy youtube-ot, minden videózás előtt meg kell nyitni a hang panelt, és adni neki hangot. Ötlet?
Gép a profilomban.Köszi,
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest