Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
magua.
tag
Üdv mindenkinek! Van egy kis problémám: feltelepítem a 8.10-es verziót, úgy tűnik, minden rendben van, de a név és jelszó megadása után a rendszer helyett egy fekete vagy okkersárga képernyő fogad, rajta az egérmutató és ennyi,nem csinál semmit. A gép egy régebbi qompaq konfiguráció:pentium 4 (2,5Ghz) 768Mb ram. Ezelőtt 8.4-es ubuntu volt rajta, telepítéskor a teljes lemezterület opciót választottam.
Köszi -
magua.
tag
válasz
kételkedem
üzenetére
Szerintem menni fog. Kipróbálhatod előtte virtuálgépen (pl.: wubi), ha valami nem ok egyszerűen eltávolítod windows alól mint bármely más progit. Nekem egy hasonló régi Dell gépen megy. az új HP-re kivárom a 8.10-es verziót (még egy hét és kijön). Tényleg, HP Pavilion dv5-ös gépen próbálta már valaki, félek nem lesznek driverek, elég új a vas.
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest