- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
azt pontosan hogyan kell beállítani, hogy az internetre ( DSL) bekapcsolás után automatikusan csatlakozzon, ne nekem kelljen rábökni?
-
Magnum_
nagyúr
sziaszok!
anyám gépére (dell d520, tehát nem új), melyik Ubit érdemes letölteni?
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok. szeretnék barátnőmnek egy ilyen netbugot, ha nem válna be a meego, akkor ubi netbook remix menne rá. Az telepítve mekkora helyet foglal?
ill. fontos lenne, hogy java programok (Apeh bevallások) menjenek rajta.előre is köszi.
-
Magnum_
nagyúr
az mi az istentől van, hogy nagy nehezen, ha kedve van, bebootol a linux de mintha minimum alá lenne véve a képernyő fényereje, de ha nagy nehezen megtalálom, ahol lehet állitani, ott azt jelzi, hogy maxon van... ötlet van?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
body007 #33221 üzenetére
2.6.35-24 van fenn, de miért nem bootol? ujraindtom és csak feketeség... ja meg választani kell, ubuntu-ubuntu recovery mode, memory test, memory test (serial console), kiválasztom a legelsőt és nem bootol... mitől van ez?
ujrainditottam, kb 17x-re, és most bootolt. mitől van ez? de bejelntkezni már ne tudok, egér halott.
ujrainditottam megint, most mindendéle szinekben ugrál a képernyö.
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
az ubuntu támogatja a trimet? vettem SSD-t és azt tolnék fel
-
Magnum_
nagyúr
ok, szuperek vagytok, nagyon köszönöm a segítséget!!!!
hálásan köszi!
-
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok. ubuntut tettem fel egy dell d420-ra. wifi nem megy. hogyan lehet megcsinálni?
előre is köszönöm
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! itt van már a telepitö CD-m, csinálok neki egy particiot, és a hétvégén szerintem nekiállok az Ubuntunak. remélem gyorsan át tudok állni rá...
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! nagyon elegem lett a winfosbol, és egy live CD-n láttam a Hardy heron-t, szeretnék rá váltani, csak azt halottam többhelyröl, hogy nem tudták belőni a wifit alatta, egyébként jo cucc. igazábol full zöldfülü vagyok, de a winnyoznál minden jobb lenne. van valahol egy leirás, ami szájbarágosan mutatja a teendöket, föleg ezt a wifi dolgot, hogy lehessen használni? köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest