- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Nunder
őstag
Üdv!
Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy teljesen szűz Ubuntu 10.10-re milyen csomagokat kell feltelepítenem, hogy tudjak OpenGL grafikát programozni C-ben? GLUT könyvtárakat nem talál, és már tettem fel egy raklapnyit, de valahogy nem az igazi. Mikor fordítani próbálom (makefile-os fordítás), akkor a makefile-ban lévő egyik kapcsolót / -lXi / még mindig nem látja. Ezért elhatároztam, hogy legyalulok mindent és csak a szükséges csomagokat fogom feltenni. Ha valaki tud, kérem segítsen.
-
Nunder
őstag
Megpróbálom akkor ezt a 10.10-est, bár nekem tényleg csak C és C++ programozásra meg OpenGL-re kellene. Egyébként nem tudtam, hogy ennyire platformfüggő, ezért leírom, hogy min kellene futtatni. Windows Vista 32bites Home verzió futkos a notebookon, de mivel gyárilag fenn van a vinyón, ezért nem szeretném bolygatni a partíciókat. Ha megtennéd, hogy pár szóban leírod azt, hogy miként is működik a telepítés az általam kért módon akkor nagyon megköszönném.
-
Nunder
őstag
Üdv!
Olyan bajom van, hogy Virtual Box-al akarom indítani az Ubuntut Widnows alól, és a konfigurálás után egyszerűen megfagy a gép. Próbáltam a 9.04-es Ubuntut instalálni azzal a lehetőséggel, hogy alkalmazásként kezelje a Win, de akkor meg nem igazán látok belőle semmit. Kérdésem tehát: Melyik a legegyszerűbb módja annak, hogy a Linux Windowson fusson ablakban?
-
Nunder
őstag
Lenne egy apró kérdésem. VirtualBox-al Vista alatt futtatok egy Ubuntu 9.04-et, és az a problémám, hogy a rendszer csak 800x600-as felbontásban futtatja a Linux-ot. Kérdésem roppant egyszerű, lehet e ezzel kezdeni valamit, és ha igen hogyan. Legjobb lenne, ha 1280x800-as felbontásban tudna üzemelni a VB.
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest