- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
Vasqu
csendes tag
válasz
.:GoliBali:. #5506 üzenetére
http://conky.sourceforge.net/
http://www.gdesklets.de/
nekem a második jobban bejött.
-
Vasqu
csendes tag
Sry ha off ez ide de más topickot nemtaláltam ehez.
Van egy ubuntu 7.10 es rendszer. Munkahelyen van ez a gép.. gondoltam hogy elüsem az időt feltelepítem a Wine+Wold of Warcraftot.. fel is ment simán, kipobáltam bejelentkezö képernyö minden volt benne. Erre felpetchelem 2.4ig a játékot és inditanám ugyan ugy erre ikon megjelenik a tálcán felbontás megváltozik és LEFAGY A LINUX!!! aki tudja mi lehet a baj plz ossza meg mert mingyárt hülyét kapoktx.
-
Vasqu
csendes tag
válasz
Neil Watts #5419 üzenetére
Aham müködik txtx
-
Vasqu
csendes tag
válasz
Neil Watts #5415 üzenetére
uh.. bocs core2. kicsit utánajártam és amit linkeltél azt is átlehet konfigolni. sry csak megzavart a hardver monitor
TX!
-
Vasqu
csendes tag
válasz
Neil Watts #5415 üzenetére
Köszi.
Igazából ilyen hardver monitorost már találtam, csak lövésem sincs hogy googléba mire keressek rá...
Ilyen abszurd dolgokat meg nemakarok beirni gogléba pl: "oldalt futo hirek linux"
habár lehet kidob valamit.. be is irom
Másik problémám, cégnél rendszergazda nem kicsit "lusta" és sajnos szerintem én többet értek hozzá mint ö ami már vicc.(nemtud felrakni linux alá egy müködö xpt.)
Szoval a probléma.: Bekapcsolom a gépet rendszer fölál szépen(ubuntu 7.10), felmegyek firefoxal netre és közbe elinditom netrádiot meg mondjuk 2 honlapot is.. és néha azt csinálja a rendszer hogy gondol egyet és elszürkiti a képet és kikelllönöm a futo programot mert siman nemlehet bezárni. Azt vettem észre hogy ezt akkro csinalja amikor egyszere több helyröl jönnek az adatok netröl és sokmindent kellene betölteni. Esetleg ha van valakinek ötlete osza emg plz mert napja várom a rendszergazdát.Elöre is tx és a másik kérdésben is várok ötleteket.
SZERK!:
Találtam egy progit gDesklets. Elméletileg ezzel meglehet csinaálni amit mondtam ha esetleg valaki tud más/jobb modszert szoljon plz tx. -
Vasqu
csendes tag
Azt hogy tudom megcsinalni hogy egy csikba fent fusson pl az Index aktuális híre vagy pl idöjárás, tözsde info? Ezek valami rss kapcsolatos "pluginok"?
(nézzétek el kezdö mivoltomat, csak telepiteni tudom a linuxot, de viszont most kicsit beleszeretnék mélyebben is menni a dolgokba
)
Kösz a választ elöre is.
-
Vasqu
csendes tag
válasz
Cathfaern #5396 üzenetére
ej tx
Akkor Wine marad gondolom csak(cedegat nemakarom mert fizetös). Wine menyire fogja meg a gépet? Ventriloval meg mondjuk 1 játéklkal(wow, wc3)? A gépem egy 2 magos csoda 2gb rammal és egy értelmesebb videokarival(nem otthon vagyok azért nemtudok pontos adatokat
)
Tx a gyors válasz
-
Vasqu
csendes tag
Üdv. Lehet volt már rola szo, vagy lehet máshol van rola de gondoltam megkérdezhetem
Hogy tudok Ventrilo 2.1.4 et telepiteni ubuntura? Tegyük fel hogy Wine nélkül szeretném megoldani
Tx a választ: Vq
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest