Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz idén iPhone 18
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ne add fel! Ne csüggedj!
Engem annak idején vagy 2 hónapig szívatott. Ennyit egy szűzlány sem kéreti magát.
De végül beadta a derekát.Úgyhogy kitartás!
A terminál nem olyan vészes. Meg lehet szokni, tanulni. Annyi, hogy nem ikonokkal adsz parancsot, hanem szavakkal.
Gondolom elég fiatal vagy még. Én mikor tízen néhány éves voltam, a gépezés úgy nézett ki, hogy volt egy parancssor és passz...
Pl:cd c:\games\mortal2
mortal2.exe
-
n0_gAboR
őstag
-
n0_gAboR
őstag
Mindegyik ugyanaz a (Dash) parancssor, csak mashonnan (vagy mas programmal) van megnyitva.
Ubuntunal ha nincs gebasz, vagy egzotikus hardver, egyaltalan nem kell terminalba nyulni. (Viszont windowsnal ha gebasz van, akkor aztan lehet mozizni hogy hova nyuljon az ember
)Egyebkent ha jol vettem ki Ubuntu Hardy-ban alapbol 8.3-as Catalyst van integralva, ez eleg regi (mint ahogy a Hardy is, 10 nap mulva jon az uj), megneztem a release notest, es a legujabb kartya amit tamogat, a 2900-as sorozat.
Le kell szedni az AMD oldalarol a legujabb drivert (8.10), azzal valoszinuleg menni fog. Olvasd el a mellekelt telepitesi instrukciokat!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Videós, mozgóképes topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)