Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia,múltkor már írtad,hogy zavart érzel az erőmben
nem vagyok tisztába a dolgokkal [link] próbáltam szerkeszteni a grubot de nem engedte avval ,hogy nincsen jogom írni rá
.Akor kezdtem el keresgélni az interneten más megoldást amivel szerkeszthetném a grubot lehetőleg grafikusat
.Így akadtam a [link] progira de sajnos úgylátszik vele is sikerült tönkrevágnom a rendszert mert még a vista alól sem tudtam megjavítani a fixboot és a fixmbbr paranccsal mert azt irta ki,hogy ismeretlen köteg.Ekor keztem ell a másik gépel keresni megoldást a guglival és találtam a SuperGrub Disk progit végül evvel megjavítottam egy fél éjszakai szenvedés árán
.De most nem merek bele nyúlni mert megy a vista és nekem meg kell a noti a balcsira
és ott nincsen net nekem,hogy újra rakjam a rendszert ha most tönkre vágnám
.Miért nem tudnak az ubuntunál ugy megcsinálni a boot lehetőséget mint a fedoránál ami nagyon jól elvan találva? és bolond biztos.
Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem vagyok tisztába a dolgokkal
.Akor kezdtem el keresgélni az interneten más megoldást amivel szerkeszthetném a grubot lehetőleg grafikusat
.Így akadtam a
.De most nem merek bele nyúlni mert megy a vista és nekem meg kell a noti a balcsira
és ott nincsen net nekem,hogy újra rakjam a rendszert ha most tönkre vágnám