Hirdetés
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
köszi a cikket. elolvasom, csak most eszek

jól emléxel, notiról tolom, de a "nagy" vasra tettem fel.az otthoni asztali gépre.de attól még megnézem az aiglx-et.a notira még a lemezkezelés bugja miatt nem nagyon szeretném feltenni.de valószínű, hogy ha levan irva abba a cikkbe hogy is kell frissíteni a rendszert, akkor nem bírok magammal és felfrissítem
egyébként a notin a live lemez glxgears-ra 1400-1500at ad ki ez durván 100-150 fps többlet a feistyhez képpest.a compizról meg annyit, h az asztalin nagyon szépen fut. jah és a firefox.gyorsabb mint a 2-es egy youtube-os videó közben 32 megát evett a ramból.viszont a procimból(athlon64 3200+) 33%-ot evett.interaktívabb lett.néhol hátrányára, de még több helyen előnyére
szebb lett.egyszerűbb.több opció.kényelmesebb. most így hirtelen ennyi.majd megnézem a szokásos 8-10 tabulátorral mit muzsikál a rammal
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
uhh vazz, most jut eszembe nem csináltam a rendszerről még biztonsági mentést
no nembaj még ugy is csak töltöget lefele