Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
synapticcal cdcat. a legjobb véleményem szerint.he feltetted ugy tudod indíani. majd terminálba sudo cdcat.csinálasz egy adatbázist elmented.a létrejött adatbázisnak módosítod az attribútumait, teháth irhatóvá és olvashatóvá teszed a számodra. és inettől tudod kényelmesen használni alt+f2 beirod cdcat majd enter.magyarul tud és van benne kölcsönadtam funkció.mindegyik lemez mellé irhatsz megjegyzéseket.a teljes lemez könyvtár struktúráját elmenti a méretekkel és kiterjesztésekkel együtt.teljes adatbázis méretet is megmondja
lehet kresni kulcsszavakra is.rtom: nem ugyan az, nekem az a fajta nem jött be.
core2: én megelégednék egy 36gigással is.de ha van pénzed a 74osra akkor rádbízom.de 2db 36os raid0-ba ezerszer többetér
nekem is van a notimba beépített infrám.én is tudok ilyen dolgokat csiálni amiket irkáltok?mert ez a távirányítós dolog érdekelne

Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet kresni kulcsszavakra is.