Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
MacCaine
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Akár úgy is meg lehetne oldani, hogy valami progival (akár a live CD-n lévő GParted, akár a Hiren's Boot CD-n is van pár) létrehozod a partíciókat előre, a telepítésnél meg csak meg kell adni, hogy melyik mi legyen.
(#48979) Lacces: Ez lett volna az ötletem, hogy rakj fel egy új kernelt.
Volt már itt téma, és az volt a konklúzió, hogy a 3.2 környéki kernel már jobb, mint a régiek, de még nem tökéletes.Nemtom.
-
szeva000
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Oh nekem fel is ment win7 mellé és többet egyik sem indult el
..de aztán megoldottam.próbáld meg win7 alól elindítani a telepítést.
Azt ne kérdezd meg miért,de én is vagy 4X raktam újra,mert nem volt jó kubuntu alatt.
Persze azóta sem tökéletes a kubi,de próbára jó.Az bizta,hogy nem marad sokáig,mert értelmetlen így,hogy a tintás canon nyomtatóm nem tökéletes alatta,a hanggal is szopás van minden indításnál.Nomeg az az egyetlen egy képszerkesztő amit használok,pótolhatatlan.
Gyakorlatilag oda jutottam,hogy most már van linux,de minek....
Amúgy más gond nincs vele.Ha tudnám teljes értékűen használni az MG5250-et és lenne valami komolyabb fotós progi(ami lehet van is...olyan,mint a DXO optics pro),akkor tuti lecserélném a win7-et.
Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Volt már itt téma, és az volt a konklúzió, hogy a 3.2 környéki kernel már jobb, mint a régiek, de még nem tökéletes.