Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
ViZion
üzenetére
Kritizálni nem tudlak, mert tejesen egyetértek veled .Mármint abban amit ismerek .
nálam ez van fent és nagyon bejön a Gnome3 .LISA
Utána meg kipofozom... és azt az ősöreg Firefox lecserélésével kezdem." Ezzel kezdtem én is...persze, hogy előrébb van , mert az alapja ubuntu "legújabb "kiadása
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nálam bejövős a cuccos

-
God Vazzeg
veterán
válasz
ViZion
üzenetére
Kernelt simán alá tudsz rakni szerintem, natty backportot keress, 11.04-en alapul a zorin, ha jól emlékszem. Innen tudsz letölteni leforgatottat, de én a helyedben fordítanék egyet magamnak, én is lepörgettem egy 3.2-est ha jól emlékszem, működött is, csak nekem az ati kártya miatt nem ment a 3D gyorsítás vele, így visszaraktam a 2.6.32.38-at, ezzel a legsatbilabb nekem a 10.04. Mondjuk az újabb kernellel meg nagyon gyors volt, érezhetően gyorsabban működött minden, érdemes vele játszadozni

Ha úgy döntesz lefordítasz magadnak egyet, akkor ezt olvasd el
Kernel.org-ról lekapod a 3.3 rc6-ot és mehet is fel fordítás után
(Én inkább a 3.2.9-et raknám a helyedben, az a stabil változat
-> [link] )
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utána meg kipofozom... és azt az ősöreg Firefox lecserélésével kezdem." Ezzel kezdtem én is.

(Én inkább a 3.2.9-et raknám a helyedben, az a stabil változat