- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
félsiker...
müködik sikerül mostmár idöben elkapni a pillanatot is mikor kell megnyomni de...
az alap problemám nem orvosolta..
Ha ubuntuból állok le müködik ( bár akkor a visszaszámlálás is működött) ha azomban az alapértelmezett windowst inditja , majd azt kikapcsolom és ujra bekapcsolok már nem bootol az alapértelmezettel hanem anélkül hogy bármilen billentyühöz nyulnék feldobja a boot menüt( mintha shiftet nyomtam volna) és vár..
ez volt az alapproblémám is már erendendöen.. nem tudom mit macerál neki a windows, de utana már nem jó
vann egy acronis mentésem zusamen win-ubuntu-swap particio-MBR (szval komplett prtició) irjam visza arrol csak az MBR-t? hátha megjavul?
vagy ujra kéne csak a grub-ot telepiteni? elötte meg eltávolitani a mostanit?
sajnos nem tudom ha bebootolt ubuntu, onann hogyan tovább, hogyan telepitsem ujra a grubot
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs