Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android szakmai topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
@aag : Alátámasztom, a Vanilla saját fordításban pl. nekem be se bootolt, akármit csináltam vele, az Ubuntu-s, tárolóból letöltött forrás meg - szintén saját fordítással, ugyanazon a hardveren simán megy.
@vilmaboy : Általában az Ubuntu honlapján a hírek között szoktak lenni infók, hogy mi van az új verziókban.
@n00n : A Nagios pl. tök jó monitorozásra (rengeteg mindent tud, pl. riasztani is), de pl. a KDE alapból is meg tud osztani asztali elemeket, tehát pl. lemezhelyeket, CPU hőmérsékletet, stb., azzal is meg tudsz oldani, ha a gépeken KDE van.
Frissítéskezelésre ötletem sincs :S Pedig engem is érdekelne.
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Az Ubuntus kernel a Vanillára épül, de tartalmaz egyéni javításokat és plusz dolgokat (erre mondjuk, hogy Ubuntu patch). Ilyen például az ureadahead támogatás vagy éppen az ndiswrapperé. Na meg persze ezt tesztelik a rendszerrel, többször előfordult már, hogy amíg az Ubuntus jól ment, addig a Vanilla ugyanúgy bekonfigolva, vagy éppen innen letöltve hibásan működött.
Ezek azok a válaszok amiktől aztán jól össze tud keveredni a zember. Nem a te hibád, hanem a rendszeré. Bonyolult, de nagyon! Mert most akkor én mire is várok tulajdonképpen? Hol keressem? Hol fog megjelenni az ami nekem tényleg jól fog működni? Nemhogy nem látok tisztán, de egyenesen el vagyok keseredve, hogy ennyire bonyolult, átláthatatlan ez a kernel-kérdés...

Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PlayStation 5
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest