- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
Nya, lejárt az idő, szóvalamiket leírtál problémákat, egy jó részére biztos, hogy volt megoldás. Amúgy miért cserélgeted a kiadásokat? Én felrakok egyet, összelövöm, és használom, amíg van support, vagy össze nem tudom borítani véletlenül, vagy egyéb dolog miatt újrarakom. De ez nem gyakori.
Amit kipróbáltál KDE-s cuccot, azon pl. a Nepomuk és az Akonadi kiirtható elég könnyen, és máris gyorsabb a dolog.
Meg legalább két esetben kb. annyi bajod volt, hogy Unity volt rajta. Na nekem ezért nincs egyik gépemen sem.
Sajnos nem lehet egy alaptelepítésű Ubinak úgy nekiállni, hogy minden jó, mindenképp faragni kell. Sajnos ez ugye pont alátámasztja azt, hogy így aztán nem fog elterjedni sehogysem.
Aktív témák
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden, ami Unreal Engine
- Windows 10
- Hobby rádiós topik
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest