- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
válasz
bobalazs
üzenetére
nálam is hasonlóa helyzet. x idő után nálam lekapcsol a monitor, majd egér vagy billentyűzet nyomkodásra visszakapcsol, de ekkor már be kell irni a jelszót.
na igen. sokszor csak visszajön a desktop, mozog az egér, de a login képernyő sehol. sehova nem lehet kattintani. ctrl+alt+f1 majd f7-el vissza a grafikus felületre, és ott a várva várt login képernyő... ez ugy látszik a 11.10-es egy bugja.. -
PuMbA
titán
válasz
bobalazs
üzenetére
Nekem is volt ilyen párszor. Sehova se bírtam kattintani Lubuntu alatt, a CPU meg pörög 100%-on. Várnom kellett fél órát, mert webről töltöttem és addig nem csinálhattam semmit a géppel. Lubuntu-nál se viszik túlzásba a tesztelést. Most már feltettem egy Windowst, mert azon legalább nincsenek fatális hibák. Az én gépemen egy disztró sem tud úgy működni még friss telepítéssel se, hogy egy bug miatt ne legyen használhatatlan.
-
neverDell
tag
válasz
bobalazs
üzenetére
Ha legközelebb ilyenbe botlasz, amit érdemes kipróbálni:
Alt-Tab, hátha csak nem látszik az a dialógus ablak, amire kattintani kellene.
Ha ez nem, akkor Ctrl-Alt-F1 - ezzel az 1. szöveges konzolra váltasz, majd Alt-F7, ezzel visszamész a 7.-re, ahol általában az X szokott ülni.
Nem állítom, hogy biztosan segít, de nálam volt már olyan, hogy ez utóbbival egy lefagyott egeret sikerült feléleszteni.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Borderlands 4
- Kedvenc zene a mai napra
- Gumi és felni topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi