- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
üzenetére
Nemtudom miért ajánlod a 11.10-es KDE-s kiadást. Én kipróbáltam. Javíthatatlanul szarnak ítélem. Ezt több alkalommal le is írtam, méghozzá részletesen megindokolva. Természetes, hogy bizonyos szakértelem felett (amilyen például Kendek fórumtársé) (és soknapos szakértői munkával) működésre bírható mind a KDE-s, mind pedig a GNOME-os 11.10-es, de te/ti itt kezdők kérdésére ajánljátok. Kérdezem:
Miért kell becsapni a kezdőket? Miért nem lehet megmondani nekik, hogy számukra nem használható teljes értékkel a 11.10-es?
Tessék mindenkinek elolvasni ezt a cikket! Aztán ha úgygondolja, hogy ő jobb szakember és több időt tud rászánni, mint ők, akkor fogjon bele. Egyébiránt használja a 10.04.3 LTS kiadást! Ennyi. Ez a legjobb tanács amit adhatok. Szívleljétek meg!
Aktív témák
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- World of Tanks - OFF topic
- ASUS notebook topic
- Tesla topik
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest