Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
floatr
veterán
Mondjuk én ezt nem vágom, megmondom őszintén. Persze papíron mindenképpen jól fest az, hogy támogatott a frissítés, de miért nem újratelepítés. Nekem külön partíción van a rendszer, a home, meg még pár egyéb. Egyszerűen csak le kell túrni az előbbit, és telepíteni az újat. Hamár az ember erre adja a fejét. A frissítésből én már sokszor jöttem ki rosszul, mert a frissítést végző procedúra egyszerűen nem készülhet fel mindenre.
A legbiztosabb módszer számomra az volt, hogy a home alatti könyvtárat is átneveztem, mint egyfajta backup, és onnét túrtam vissza a beállításaimat.
Az oneiric-ről meg egyelőre nincsen jó véleményem. Ott kezdődik számomra a röhej, ami a gnome shellnél ütött szíven, miszerint a gnome3 egyelőre nélkülöz olyan alapvető dolgokat, mint a betűtípusok beállításai, és egy tweak tool-t kell hozzá telepíteni. Amellett, hogy a unity/compiz megint tele van hibákkal, amit remélhetőleg most nem külsős szabadúszók fognak javítani -- nemhogy elsőre, de egyáltalán -- a gnome3 is elköveti ugyanazokat a hibákat, amit a kde4.
-
Aktív témák
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi