Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
törölt tag
ubi alatt van boot manager (most nem tudom a pontos nevét a csomagnak fejből) progi, azzal be tudod állítani, hogy legyen-e grub választóképernyő. de amúgy szerintem az is működik, ha simán letörlöd (mondjk gparted-del) a mandrivát és utána frissíted a grub beállításait (sudo update-grub), akkor szerintem nem fogja bedobni a választóképernyőt, mivel csak egy rendszered van.
egyébként meg ha ilyen sok helyed van a root partíción, akkor érdemesebb az új rendszerekkel próbálkozáskor inkább egy virtualbox-ban telepíteni, az nem befolyásolja a rendszered, és egy gombbal megszabadulhatsz a guest rendszertől
Aktív témák
Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Witcher 1 Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Xbox Series kontroller fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest