Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
én nem igen használok skype-t , meg le is hallgathatják, azt nem teszik zsebre amit tölem hallanak

de csinálok egy ubuntu live cd-t másnak amiben kell egy skype is..
windows felhasználo ismerettekkel bír és ha egyszer bekapcsoláskor netán olyan üzenet fogadná hogy sérült és javitsa/telepiítse ujra, stb, akkor az pár napba beletelik mire odajutok hogy megcsinaljam.. ilyenkor csak beteszi majd ezt a lemezt, és a tudja tovább használni a gépét (mail, böngészés, msn esetleg skype..) -
aag
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Miért lenne az nekem probléma, hogy a kormányszervek lehallgathatnak? Nem vagyok én kém.

A picipuha meg nem fogja eldobni a szügyfeleit csak azért mert linuxon, vagy androidos tableten használják a szolgáltatást.
Nemrégiben próbáltam empathy-ban a google talk-ot, úgytapasztaltam, jobb a minősége.
Ja, csakhogy nekem az összes Skype-kapcsolatomra szükségem van. Most mondjam meg nekik, hogy térjenek át ők is gtalkra?

Aktív témák
- ASUS routerek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő