- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bluetooth-headsetekről általában
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
üzenetére
köszi a linket.nem sikerült belőnöm a nyomtatót
valszeg' dualboot lesz ennek a vége.Mindenkinek:
Szeretném az ubis notim összekötni egy wines asztalival, hogy a notirol a cuccaimat kitudjam irni dvd-re, mivel nincs dvdíró a notiban.madzag kész, gép összekötve windóz xp prof. sp2 hálózati varázsló lefuttat beállít.7.04 ubin megosztott mappák.kért programok feltelepítve(számszerint 2 egyik a wines hálóknak másik az unix hálóknak), mappa megosztva az mshome csoportba, hálózat dhcp-vel kiosztva.wins kiszolgálót nem tudom, h bekelle pipálni mert nem tom mi az
win alatt a groupsban megvan a gép csak ha rákattintok akkor jelszót és felhasználónevet kér.semmit nem fogad el, bármit irok is be.aztán kis babrálgatás/próbálkozás után ubi is látja a szóban forgó asztali gépet.katt rá, de nem tudja megnyitni.kérdés a következő:hogyan tudom megoldani a hálózatot a 2 gép között?link is jó nekem, csak valami elképzelésem legyen erről, mert nem szeretném cd-rw vel áthurcibászni az adatokat

Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

valszeg' dualboot lesz ennek a vége.
win alatt a groupsban megvan a gép csak ha rákattintok akkor jelszót és felhasználónevet kér.semmit nem fogad el, bármit irok is be.aztán kis babrálgatás/próbálkozás után ubi is látja a szóban forgó asztali gépet.katt rá, de nem tudja megnyitni.kérdés a következő:hogyan tudom megoldani a hálózatot a 2 gép között?link is jó nekem, csak valami elképzelésem legyen erről, mert nem szeretném cd-rw vel áthurcibászni az adatokat