Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Na várj, most lehet, hogy elbeszélünk egymás mellett, vagy én nem vágom.
Ha a BIOS-ban nálam nem az elsődleges meghajtónak van beállítva az a HDD, amiről épp a Windows-telepítést intézem (hanem mondjuk harmadlagosnak), akkor ez leszarja, és megpróbál kiharapni egy darabot a másik HDD-ből, ami elsődleges eszközként van beállítva, mindezt csak úgy magától? Na ne bassz, komoly?
Mondjuk az tény, hogy elvileg Ubuntu után nem illik Windows-t telepíteni, mert elb@ssza a GRUB-ot.
Ja, és én itt most az elsődleges eszköz alatt azt értem, ami be van állítva arra, hogy onnan keressen elsőként bootolható partíciót."Plusz 100 megás partíciót is csak ilyenkor csinál"
Milyen 100 megás partíciót?
Nálam nincs semmilyen 100 MB-os partíció. Mutter laptopján mondjuk van, nem tom minek kell külön.Szerk.: ja, de rájöttem, hogy abból származott a félreértés, hogy igazából azt, hogy "már nem érdekes", a régebbi Master/Slave problémára mondtam, ami csak az IDE-vinyók esetén jött elő, mint para.
Mindegy, ettől függetlenül a fenti téma attól még érdekes lehet.
Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- OpenWRT topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Warhammer 40.000
- Ford topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Depresszió, szorongás, pánik
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam nincs semmilyen 100 MB-os partíció. Mutter laptopján mondjuk van, nem tom minek kell külön.
Mindegy, ettől függetlenül a fenti téma attól még érdekes lehet.