Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
válasz
üzenetére
Itt volt a baj! Köszönöm a segítséged! Tényleg fent volt egy csomó KDE-s cucc. Pedig azt hittem, levakartam rendesen terminálban... No mindegy. Most öröm és boldogság van.
Más:
Holnap jön ugye az új Ubi. A jelenlegi rendszerem jól belaktam. Programok, rendszerfigyelők, levelezés, mobil, stb... Szóval pöpec, de nagyon. A kérdésem több dolgot is érint. Először is természetesen szeretnék majd frissíteni. Érdemes ezt a rendszert, vagy jobb tiszta lappal indulni. Vannak rendszeres mentéseim a home könyvtárról. Meg van egy Win partícióm is, de azt már szeretném elfelejteni. Január óta csak egyszer használtam, akkor is az Excel kellett.
Szóval, ha gyalu és az egész vincsit (laptop 160 giga) oda adom az új ubinak, majd vissza tolom a home könyvtár biztonsági mentését??? Káosz lesz, vagy menni fog? Aztán nekem az az új felület nem tetszik, ha jól tudom, használhatom majd a jól bevált Gnome felületet is. Vagyis gyalu--> Gnome beállít--> majd a backup vissza. S ebben az esetben, hagyjam hogy az Ubi beállítsa magának az egész wincsit??? Vagy érdemes külön partícióra tenni a home könyvtárat?
Vagy csak simán hagyjam majd frissíteni a frissítéskezelőből a Win partíciót meg majd egyszer elhagyom?
Remélem nem voltam nagyon zavaros.Előre is köszönöm!
Aktív témák
- BestBuy topik
- hcl: Mér' nem mér?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- One mobilszolgáltatások
- Starlink
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest