Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
harry
veterán
1, Igen, ezt mondom én is. A hibátlanokat lemented, majd a maradékot tudod tudod törölni, mert a * karakter lefedi őket. Esetleg sudo -val. Sehol sem mondtam, hogy lépj be a hibás nevűbe.
mod: én sem mondtam, hogy ez egy mindenható megoldás, és biztos jó, hanem azt, hogy ezt nézném meg első körben (adta magát, mivel nem írtad, hogy próbáltad volna).2, Azt írtad, nem vagy otthon konzolos parancsokban, még véletlenül sem említetted, hogy próbáltad volna az rm-et. Ezek után miért csodálkozol, hogy ez az első, amit linkelek?
Bánom is én, majd ha legközelebb lesz egy fél soros megoldásom egy problémára amivel én is szembesültem, majd nem mondom.
Aktív témák
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Entware topik
- PC Game Pass
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
Üzleti előfizetők hirdetései
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi