Hirdetés
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Hi!
Köszi, és miért jobb, ha ext2 a /boot?
Gondolom egyelőre nem igazán fogom hiányolni a btrfs-t... Vagy cáfolj, ha tudsz komoly előnyöket átlagfelhasználó számára.
Van egy nem feltétlenül témába tartozó kérdésem, azért bátorkodom mégis itt feltenni, hátha valaki már találkozott hasonló problémával:
Ubuntu 10.10 x64 verziót szeretnék feltenni, eljutok a bootképernyőig, utána elindítom, hogy menjen a telepítés, de onnantól fogja magát, és leáll, nem reagál többé, csak villog a bal felső sarokban a kurzor. Az oprendszer telepítés nélküli kipróbálása menüpontnál ugyanez történik. Nem értem, mi van.
Az Ubuntu 9.04 x86 verzió telepítője működik. A Windows 7 x64-telepítő is működik, elindul, nem villog a kurzor...
Most próbáltam a 10.10-es x86 verziójával is, azzal is ugyanez a helyzet...
Kompatibilitási probléma? Elég furcsa lenne...
Valószínűleg NEM magával a képfájllal, NEM is a CD-vel van a gond, mert már letöltöttem két példányban HIVATALOS forrásból (két szerverről is), kiírtam CD-re, majd pendrive-ra is, mind a két változatot, de nem megy.
Érdekes módon van, hogy a szokásos első telepítőCD-s Ubuntu-logóig sem jutok el, ismét a kurzorvillogás jelentkezik, kivéve, ha rögtön nyomok valami gombot. Szóval elég furcsa...
Mi lehet ez?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő