Hirdetés
- Google Pixel topik
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem is arra gondoltam, hogy a rendszerben lennének plusz dolgok - bár vannak azért -, hanem olyan dolgokra mint a PPA-k, amely önmagában már egy nagy plusz, de főleg attól jó, hogy rengetegen használják is (mármint töltenek fel tartalmat). Vagy éppen a szupport, a segítőkész emberek, ilyesmi. A google-ba beírva egy problémát, Ubuntuhoz biztos találsz vele foglalkozó topikot.
(#32774) sekli: Akkor úgy tűnik, hogy éppen a monitor kellett neki, mert azelőtt azt nem érzékelte és azért nem adott képet.
Alt+F2 -> gconf-editor
desktop -> gnome -> background -> draw_background, ellenőrizd, hogy kivan-e pipálva. -
Siriusb
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Töltsd le ezt a flashplayert, nálam tökéletes 64 biten.
Szépítgetés:
Nekem sem tetszenek a túlságosan csili-vili cuccok, nemrégiben már a compizt is kikapcsoltam.
Controls: Elegant zenburn, Window border: Cynnablack, plusz egyéni színekkel kicsit megbolondítva. Na meg egy conky. Emellett részemről a cairo-dock fut.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest