Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
upszilon
üzenetére
a hardverkompatibilitás sajnos tényleg nagy baj, ezt egyedül szerencsével vagy a hardver megvásárlása előtti utánajárással lehet csak megoldani, a régebbi cuccok így viszont kétesek...
a wine is inkább csak kényszermegoldás, nekem arra jó, hogy az Office 2007 menjen rajta, de komolyabb programokat futtatni szvsz zsákbamacska. Bár nem tudom milyen programokat szeretnél wine-al futtatni, de lehet jobban járnál egy virtualboxba telepített Windowsal, habár a gpu gyorsítás ott is felejtős.
a flash tényleg szarabb, mint windowson, habár egyedüli kivételt képez a nemrég kiadott 10.2 'square' előzetes, viszont ez csak 64 bitre érhető el. én szerencsés helyzetben vagyok, mivel számomra a flash csak a youtube-on szükséges, az meg műkődik.
a tűzfalat tényleg nem értem miért kell kikapcsolni default ubuntun, egyik első dolgom aktiválni telepítés után. Szerencsére nem az összes disztribúción van így, pl. az openSUSE alapból bekapcsolt és konfigurált tűzfallal települ.
Állandó védelemmel rendelkezik tudtommal az Eset NOD32 Linuxos változata: [link]. Egy darabig használtam, de csak Windowsos vírusokat jelzett néhány weboldalon/fájlban.
A hamis biztonságérzet mindig rossz: hiszen 100%-ig biztonságos rendszer nincs.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest