- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Nem is az alaplapi integrált kacatok, meg a 10 éves hangkártyák húdejó támogatására gondoltam. Próbálj már meg egy mai (0-3 éves), korszerű cuccot használatba venni. Ha sikerül is beüzemelni, a fícsörök 90%-a elveszik, illetve már az is nagy szó ha analógban sikerül legalább 5.1-et kicsikarni, a digitális kimenetekről nem is beszélve. Fejlesztenek vagy 4 féle hangrendszert (csak hogy a nagyokat vegyem), ahelyett, hogy összedobnák a tudásukat és egy tutit csinálnának. Szeretem én ezt a nyílt forrású dolgot, meg hogy mindenki úgy gondolja, hogy jobbat tud csinálni. Amíg 1-2 eszköz támogatásáról van szó, ez működik is, de egy PC-s világban ez édes kevés hosszú távon, és a hangrendszereknél ez duplán meglátszik. VGA-knál azért jobb a helyzet, mert ott a gyártók is beszálnak a buliba, míg az előbbinél szinte egyáltalán nem.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest