Hirdetés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Hát nem, mivel a kubuntu-desktop csomag sem fért fel az ubuntu-desktop csomag mellé.
Meg nemtom, mintha az aptitude bugos lenne. Ha nagyon sok csomagot telepítek egyszerre (mint pl a kubuntu-desktop függőségei), akkor egyszerűen hazavágja az egész csomagkezelőt. Utána semmi nem segít. De mindegy is, ilyet nem igazán szoktam csinálni, lehet kipróbálom ilyen esetekben az apt-get-et én is (bár jobb szeretem valamiért az aptitude működését).
Visszatérve, az egyik a kettő közül fut választástól függően. Ha megszerkeszted az init.d-s dolgokat, akkor elvileg tud futni egy időben mindkettő, és választott ablakozótól függően kezeli az egyik vagy a másik a rendszert, legalábbis ezt vettem ki belőle. De nem is kísérletezek vele, ahogy elnézem, jobb ha vagy GDM alapú, vagy KDM alapú (van ebből egyáltalán több?) ablakozók vannak csak fent.
Aktív témák
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Windows 11
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg nemtom, mintha az aptitude bugos lenne. Ha nagyon sok csomagot telepítek egyszerre (mint pl a kubuntu-desktop függőségei), akkor egyszerűen hazavágja az egész csomagkezelőt. Utána semmi nem segít. De mindegy is, ilyet nem igazán szoktam csinálni, lehet kipróbálom ilyen esetekben az apt-get-et én is (bár jobb szeretem valamiért az aptitude működését).