Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Aha. Szóval nektek (pc-n felnőtt egyedek) a TC olyasmi mint nekem (amigán felnött egyed) a directory opus . Csak a TC 15 éve szeretett volna olyan funkcionalitását

Mikor kihalt kedvenc gépem (~'98) keresgéltem is hasonlót (mikor megint géphez jutottam winMe-n), persze WC majd TC lett, de ezeket már sose próbáltam "komolyabban" használni. Mára meg ott tartok, h win-en is elbohóckodok az explorer-el ctrl+c/v/x kompókkal, és csodálkozva nézem a TC (fel)használókat
(#27447) Vladi: annak se látom sok értelmét, ha 2 konzol kell, nyitok kettőt
De biztos van neki értelme csak nem használom ezért nem is vágom
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest