- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Kendek #26824 üzenetére
Szia,most csak kíváncsiságból feldobtam a ubi 8.10 pöcre ment az egész csak engedélyeztem a zárt meghajtót és újra indítás után egyből van net.Sajnos csak az a gond,hogy már elég régi a 8.10 de amikor ismerkedtem az ubuntuval és feltettem akkor csodálkoztam is,hogy milyen szépen megy a instalállás.De az újabb kiadások bele rondítottak ebbe a képbe mert itt nem tudom így feltelepíteni a wifi driver.Már a 9.10 is gond volt és ott is akadozott a telepítés.Nem tudom,mi okozza a gondot mert annyira nem értek a linuxhoz csak azt látom,hogy ami működött a régi kiadásban az most nem megy.
Aktív témák
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest