Hirdetés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
De, az is furcsán veszi ki magát.

Most már a meghajtó miatt nem kér jelszót, ugyanis sikerült az NTFS-configgal beállitani, szerencsére nincs olyan sok meghajtóm, nem szoktam leválasztani, ha kikapcsolom a gépet, leválasztja ő saját magát, már annak is örülök, hogy csatolni sikerült, nemhogy még le is válasszam, az ikonokat nem szeretem az asztalon, főleg nem meghajtókét, amiket amúgy is 100 helyről el lehet érni....
A jelszavazgatás továbbra sem tetszik, hiszen csak a rendszer funkcióit akarom használni, másfél napos Linux használóként ha akarnék, se tudnék kárt tenni a rendszerben, (még ahhoz is biztosan jelszót kérne
. ) Egyébként amihez a saját jelszavamat kéri, nem értem, hogy miért biztonságosabb saját magammal szemben annál, mintha csak simán végrehajtaná, hiszen mindenképp megadom úgyis a jelszót. 
Hogyan tudom kikapcsolni, hogy jelszót kérjen mindenhez?

Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)