- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
nekem az a baj a több asztallal, hogy a chromium valamiért krónikusan nem arra nyílik meg, ahol nyitom, hanem az eggyel mellette levőre. ez meg elég bosszantó, ha szortírozni akarom asztalonként a programokat, mert amúgy én is ezt csinálnám.
azt viszont nem szeretem, ha foglalja a tálcán a helyet. most jelenleg mail-notification-t használok, de elegánsabb lenne, ha integrálnák az indicator-ba, ha már...
a tooltipek hiány engem is nagyon idegesít! rhythmbox-nál rá kell kattintani az ikonjára, hoyg megnézzem ,hoyg mit játzsik éppen, ez valami nevetséges, ráadásul ronda is, hogy a context menübe teszik bele inaktív elemként a szám címét és az előadót is. erre akkor már nagyságrendekkel jobb a banshee megoldása, ahol a felugró tooltipben jelenik meg minden, és egyből tudod csillagozni is, hoyg mennyire szereted. csak a rhythmbox egyelőre stabilabban működik nálam, mint a banshee (vagy pláne a fagyáskirály exaile).viszont azt nem értem, hogy lényegében az egész notification area-t át lehetne pakolni az indicatorba egy kis kreativitással. kezdve például a network manager-rel. meg az egésznek sok értelme nincs úgy, hogy elvileg hamarosan jön majd a gnome 3, ami meg teljesen felforgatja majd a programkezelést, ahogy elnéztem az előzeteseket.
Aktív témák
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest