- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
moma
őstag
válasz
FixY67
üzenetére
én is úgy tudom, hogy az az indoklás, hogy mivel az alap ubuntuval nincsenek nyitott portok ezért nem szükséges a tűzfal konfigurálása. és aki pedig olyan alkalmazást futtat, amihez ez szükséges az tegye azt meg.
de az nekem sem világos, hogy milyen hátránya lenne, ha ez ettől függetlenül megtörténne vagy legalább megkérdezné a telepítő, hogy akarod e.
amúgy szerintem az aláírásodban lévő egyelőre dolog nem valamilyen jelentés nem tudására vezethető vissza, hanem arra, hogy szóban ugyanúgy mondjuk a kettőt. tehát csak úgy írja, ahogy mondja. számára a szitu olyan, mint ahogy a vár kétjelentésű.
Aktív témák
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- Assetto Corsa EVO
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest