Hirdetés
- iPhone topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
Aktív témák
-
válasz
Major Major
üzenetére
Na, most már bal oldalon vannak azok a gombok. Két új téma van, Ambiance meg a Radiance, és az alap úgy tűnik, hogy az előbbi lesz.
Nekem eléggé bejövős ez az új téma, kis csiszolás után úgy döntöttem, hogy az Ambiance marad, és nem üzemelem be az Emeraldot. Már egy-két órával a váltás után azt mondhatom, hogy meg is szoktam a balos bezáró gombot, végül is nem vészes.
A LiveCD is mennyivel szebb ezzel a témával, jó ötlet volt ez a váltás. -
PuMbA
titán
válasz
Major Major
üzenetére
Én még csak tegnap kezdtem használni a témákat,de a világosnál az egész kép egy nagy rikító fehérség,szerintem nagyon rossz. A sötétebb variációnal is néhol tiszta fehér minden,úgyhogy visszavonom,hogy jó témák (képről úgy tűntek). Alap téma hanyagolva lesz

Egyébként meg nagyon gyors,Athlon 64 X2 2,1Ghz-en + 3GB RAM lapozófájl nélkül nem látszik a boot képernyő,olyan gyorsan betölt.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Cream Karcmentes állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest