Hirdetés
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
válasz
Marked
üzenetére
Jah, most olvasom tovább, hogy 3.5-öd van, akkor abba a könyvtárba kellene másolni. De azt is olvasom, hogy ugyanezt a hibát kaptad mint én a legújabb béta Moonlighttal, szal akkor lehet nem fog menni. Nézegettem pár Silverlightos tartalmat és hát van ami jó, van ami még nem. De dolgoznak rajta, teljes támogatás még nincs.
-
válasz
Marked
üzenetére
Próbáld meg ezzel.
Annyi a teendőd, hogy a letöltött cuccot kicsomagolod, majd bemásolod a /usr/lib/firefox-3.6 könyvtárba úgy ahogy van (rootként). Figyelj arra, hogy a plugins könyvtár az egy link ott alapból, abba kattints bele és a letöltött plugins könyvtárban levőket másold bele külön, hátha nem tette meg. Ezután nézd meg, hogy jó lett-e, nekem azt írta ki, hogy Error opening http://.... Message: MmsDownloader failed, de ez nem biztos, hogy emiatt van.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest