- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Kínai tech-túra összefoglaló
Aktív témák
-
vrbst
tag
válasz
konfar.dani
üzenetére
Akkor akár felteheted a 64 bites verziót is, de az x86 is jó. Kicsit félreérthető voltam az előbb...
Én 3 partíciót szoktam létrehozni. Egy /-t, egy /home-ot és egy swap-ot. Telepítésnél lesz lehetőséged grafikus felületen particionálni, válaszd a "kézi" pontot. És légy figyelmes. Ha bizonytalan vagy, akkor akár lehet először közös partíción minden (ekkor /-t válassz csak csatolásni pontnak), de swap-ot akkor is ajánlott létrehozni. Ennyi RAM-mal 512 mb-ot mondjuk.
A wubi-t még sosem használtam (szerencsére nincs win a gépemen
), de ha jól tudom akkor az arra való, hogy windowsból tudod telepíteni az ubit. Inkább azt javasolnám, hogy boot-olj be az ubi cd-ről, és ott választ az "ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül) menüpontot.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Windows 11
- Arc Raiders
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Környezetvédelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android játékok topikja
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), de ha jól tudom akkor az arra való, hogy windowsból tudod telepíteni az ubit. Inkább azt javasolnám, hogy boot-olj be az ubi cd-ről, és ott választ az "ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül) menüpontot.